Stiri mondene

Vloggerița Irina Deaconescu a născut! Prima imagine cu bebelușul

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu este fericită din cale afară! Celebra vloggeriță a adus pe lume o fetiță și a postat primele fotografii cu bebelușul.

Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Celebra vloggeriță a născut sâmbătă, 17 octombrie, iar fetița a primit numele Victoria.

Citeste si: Irina Deaconescu, probleme de sănătate la puțin timp după ce a născut: ”Chinul de pe lume...era să leșin”

Cu toate că Irina Deaconescu și-a dorit să nască natural, medicii au decis că este mai bine să nască prin cezariană.

Irina Deaconescu

„Am vrut să fac pe șmechera și era să leșin. I-am schimbat pentru prima dată pampersul fetiței, fără ajutor, e destul de greu când ai cezariană să faci chestii. Eu azi m-am ridicat din pat pentru că nu am avut voie ieri. Am mers cât am putut eu pe aici și după am zis să merg să îmi fac un duș. Am mers să fac duș, chinul de pe lume pentru că am zis că nu am nevoie de ajutor și că fac totul singură. Când am venit să mă îmbrac în pijama, era să leșin. Nu mai ajungeam la butonul ăla de panică. De ce îmi place mie să fac pe șmechera? Aveam în plan să mă arajnez, dar am reușit să mă îmbrac în pijama și să nu leșin… Per total suntem bine amândouă. Eu beau ceai pentru stimularea lactației”, a povestit Irina pe Instagram. 

Irina Deaconescu a născut prin cezariană. Care au fost motivele 

Cu doar o zi înainte de marele eveniment, tânăra mamă a povestit de ce a trebuit să renunțe la nașterea naturală: „La asta nu mă așteptam! Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă! Se pare că placenta mea nu colaborează, colul meu nu colaborează și am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta.. Nu știu..Sunt fericită că se întâmplă mâine, sunt surpinsă, dar totuși că știam că urmează să se întâmple zilele astea, dar nu știam exact când și acum că știu exact când.. Vă dați seama că mi-aș fi dorit să meargă varianta de naștere naturală, dar am zis de la bun început că nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu și că voi lua cea mai bună decizie”.