Stiri mondene

Vlad Ciobanu, băiețelul care i-a impresionat pe jurații unui concurs de talente cu poezia „Ne-aţi vândut între străini"

Vlad Ciobanu
Vlad Ciobanu [Sursa foto: Captură YouTube]
Vlad Ciobanu este un băiețel de numai cinci ani care a impresionat o țară întreagă cu poeziile pe care le recită atât de frumos.

Vlad Ciobanu este un copil din Republica Moldova care i-a dat gata pe jurații „Românii au Talent” cu o interpretare de excepție a poeziei. Anul trecut, Vlad a luat premiul pentru originalitate, așa că s-a întors și anul acesta pentru a le mai oferi încă o porție de frumos juraților și telespectatorilor emisiunii.

„Sunt Vlad Ciobanu, am cinci ani şi vin din Chişinău. Am mai fost la Românii au Talent, anul trecut, am recitat poezii, acum o să recit tot poezii.

O poezie ca să îţi iasă bine trebuie să faci poezia cu gesticulaţie şi cu intonaţie, să nu te prosteşti. Mie îmi place să spun poezii că mie îmi place să vin la Românii au Talent că este o scenă mare şi mie îmi place pe scenă", a spus micuţul, înainte să intre pe scenă.

Vlad Ciobanu vrea să devină actor și președinte

Florin Călinescu l-a luat la întrebări înainte de a intra pe scenă și așa a aflat că Vlad vrea să se facă actor și președinte când va crește. Unul dintre motivele pentru care este atras de actorie este acela că s-a îndrăgostit de poeziile lui Florin Piersic.

Vlad Ciobanu
Vlad Ciobanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Florin Călinescu: Ce vrei să ne arăţi în această seară, tinere Vlad?
Vlad Ciobanu: O frământare de limbă
Florin Călinescu: Cu măsline?
Vlad Ciobanu: Nu
Florin Călinescu: Nu ai mâncat niciodată limbă cu măsline?
Vlad Ciobanu: Nu
Florin Călinescu: Dar ce îţi place să mânănci?
Vlad Ciobanu: pâine cu paştet
Florin Călinescu: Anul trecut ai zis o poezie patriotică, anul ăsta ce poezie vrei să ne spui?
Vlad Ciobanu: „Ne-aţi vândut între străini"

La finalul interpretării sale, Florin Călinescu i-a vorbit tânărului ca unui președinte și i-a spus că îl mai așteaptă pe scenă. 

Vlad Ciobanu
Vlad Ciobanu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Domnule Preşedinte vă mulţumim pentru vizita pe care aţi efectuat-o în ţara noastră, sper într-o zi să fie şi ţara dvs. Vă mulţumim frumos, ne vedem data viitoare", a spus Florin Călinescu. 

De asemenea, și Alexandra Dinu a fost impresionată de talentul lui Vlad: „Îmi place foarte mult, eşti foarte talentat, eşti foarte curajos şi mult succes în continuare, să realizezi toate visele tale şi tot ceea ce îţi doreşti şi să crezi în tine, aşa cum crezi acum”