Stiri

Videoclipul melodiei „I Will Always Love You”, cântate de Whitney Houston, a strâns 1 miliard de vizualizări pe Youtube

Whitney Houston
„I Will Always Love You”, melodia cântată de Whitney Houston, a strâns 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

Piesele vechi sunt neumuritoare! Melodia de dragoste interpretată de celebra Whitney Houston a depășit pragul de 1 miliard de vizualizări pe Youtube. Este al patrulea cântec din anii 1990 care depășește acest record. 

Scris şi înregistrat de Dolly Parton în 1973, cântecul a fost relansat de Houston în 1992. Versiunea ei a condus topurile în prima parte a deceniului după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”, în care ea a jucat alături de Kevin Costner, informează Adevărul.

Whitney Houston

Melodia interpretată de legendara Whitney Houston a stat 14 săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100 şi este unul dintre single-urile cel mai bine vândute din toate timpurile. 

Canalul de Youtube al cântăreței Whitney Houston are 5,33 milioane de abonați

Potrivit Variety, în 2020, „I Will Always Love You” a lui Houston a avut, în medie, 350.000 de vizualizări pe zi. Canalul oficial de YouTube al cântăreţei care a murit în 2012 are acum 5,33 de milioane de abonaţi.

Whitney Houston

Lista celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube din anii 1990: Guns N’ Roses - „November Rain”: 1,45 miliarde de vizualizări, Nirvana - „Smells Like Teen Spirit”: 1,14 miliarde, The Cranberries - „Zombie”: 1,05 miliarde, Whitney Houston - „I Will Always Love You”: 1 miliard, 4 Non Blondes - „What’s Up”: 925 de milioane de vizualizări.