Stiri

Videoclip oficial | Direcția 5, „Singura ce-o pot iubi”

Direcția 5
Direcția 5 [Sursa foto: Instagram]
Băieții de la Direcția 5 ne amintesc cât de importantă este dragostea în viața unui om și cât e de frumos atunci când ne întâlnim jumătatea.

Balada „Singura ce-o pot iubi” este cel de-al cincilea single ce face parte din "Lumea noastră", următorul album al trupei, alături de piese precum "Tu ești", "Fii cum ești tu", "Vreau acasă" și "Vine o vreme".

Melodia este compusă de Marian Ionescu și Cristi Enache și reprezintă o declarație de dragoste emoționantă care de multe ori se lasă așteptată în viața reală.

Cine sunt membrii trupei Direcția 5 

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV.

Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. 

Marian Ionescu este membrul fondator al trupei. Cântă la pian și chitară bass, iar înainte să pună bazele trupei Direcția 5 și să o conducă, Marian Ionescu a mai cântat în 1983 în grupul Timpuri Noi, apoi a trecut pe la Totuşi, între anii 1985-1986, şi B 22 în anul 1990.

Cristi Enache a început să cânte încă din adolescenţă. A apărut pe scenă pentru prima dată în 1993 alături de o formație din liceu alături de care cânta la acea vreme. În trupa Direcţia 5 a intrat pe 22 iunie 1998.

Toni Şeicărescu l-a înlocuit pentru o scurtă vreme pe Cristi Minculescu de la Iris. Artistul a părăsit brand-ul pentru că i se cerea să se comporte pe scenă la fel ca solistul trupei Iris, informează Europa FM. În 2013, Toni Şeicărescu s-a întors alături de trupa Direcţia 5 din care face parte

şi azi.

Chitaristul Nicu Damalan a avut o colaborare de un an cu Laura Stoica, din 1992 în 1993, pentru care a compus piesele „Nici o stea” şi „Cartierul cântă rock”. După această perioadă s-a alăturat formaţiei Krypton unde a activat timp de trei ani.

Marius Keşeri este toboşarul formaţiei Direcţia 5. De-a lungul carierei sale, Marius Keşeri a mai cântat alături de Voltaj, Quartz, Vali Sterian şi Compania de Sunet, dar şi alături de formaţia Hardton în Târgovişte.

Carmin Ionescu, basistul formaţiei, este fiul lui Marian Ionescu.