Lansări muzicale

VIDEOCLIP | Normani şi Cardi B au lansat „Wild Side”

VIDEOCLIP | Normani şi Cardi B au lansat „Wild Side”
VIDEOCLIP | Normani şi Cardi B au lansat „Wild Side” [Sursa foto: Captură YouTube]
Normani şi Cardi B au lansat „Wild Side”, o piesă cu iun videoclip care stârnește foarte ușor imaginația.

În videoclipul regizat de Tanu Munio (cel care a regizat și imaginile fantastice ale lui Cardi B pentru „Up”) avem ocazia să o vedem pe Normani alunecând fără efort printr-o serie de numere de dans create de coregraful ei, Sean Bankhead. După filmările clipului, artista a împărtășit frumoasa experiență cu fanii ei de pe Twitter, scriind: „ Mi-am dorit foarte mult să îmbin diferite stiluri de coregrafie de-a lungul întregului videoclip”.

Cardi B, mesaj emoționant pentru Normani

De altfel, și Cardi B are un impact major în videoclipul piesei. Artista nu poartă nimic altceva decât extensiile care curg până la podea în timp ce își cântă versurile. În același timp o îmbrățișează pe Normani, care este, de asemenea și ea golă.

Cardi B și-a exprimat entuziasmul pe rețelele de socializare pentru noua eră muzicală a lui Normani înainte de premiera piesei.

„Simt că aceasta este marea revenire a lui Normani și vreau ca voi să o tratați ca și cum ar fi ziua ei de naștere. Piesa asta, totul este uimitor și sunt atât de mândră de ea”, a spus Cardi B pe Instagram, potrivit Harper Bazaar