Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Mandinga a lansat „Creo en Amor”

VIDEOCLIP: Mandinga a lansat „Creo en Amor”
Mandinga a revenit cu o nouă piesă și un nou clip. Ascultă aici „Creo en Amor”.

Mandinga a revenit în atenția fanilor cu o salsa romantică, o piesă despre iubire și împlinire. 

Citeste si: Mandinga a lansat „No Tengo Dinero”

Solista trupei Mandinga, primele declarații despre „Creo en Amor” 

Piesa „Creo en Amor” este compusă de Barbara Isasi alături de Răzvan Matache, Omar Secada și Alexander Himely. Barbara, solista trupei, a declarat că este prima piesă salsa pe care a compus-o și abia așteaptă să vadă părerea fanilor despre melodie. 

 

„Sunt foarte emoționată că lansăm <<Creo en Amor>>, abia așteptam să o împărtășim cu voi! Este o salsa urbană romantică, un proiect în care ne-am implicat mult și pentru care am alocat mai mult timp. Toți am pus suflet acolo, iar colegii mei au reușit ca de obicei să facă lucruri extraordinare. Eu sunt mega fericită pentru că este prima piesă salsa pe care am compus-o alături de echipă și a fost o mare provocare pentru mine.

Am vrut să transmit prin versurile sale o parte din povestea mea de dragoste, cred că este important pentru noi toți să transmitem mesaje de iubire, de <<Amor>>! Să dăm speranță și să încercăm să trăim cât mai fericiți. Mulțumesc din suflet echipei, este o piesă de <<corazón>>, cu energie și sper ca lumea să se distreze pe ea la fel ca noi”
, a declarat Barbara.