Lansări muzicale

VIDEOCLIP | Drake a lansat „Way 2 sexy” alături de Future și Young Thug

VIDEOCLIP | Drake a lansat „Way 2 sexy” alături de Future și Young Thug
Drake a lansat de curând albumul „ Certified Lover Boy”, iar una dintre piesele de pe album este „Way 2 sexy”, piesă cu un videoclip foarte îndrăzneț.

Drake a lansat un nou album de curând, iar coperta albumului său a făcut furori printre fani: mai multe emoji cu fete însărcinate. 

Însă artistul nu se lasă mai prejos și a început să lanseze videoclipuri pentru piesele sale noi. Unul dintre clipuri este pentru piesa „Way 2 sexy”, iar în clip aduce un omagiu unor serii de momente și personalități iconice a culturii pop, inclusiv Michael Jackson, Prince, Backstreet Boys și Rambo. 

Drake, clip complex pentru melodia „Way 2 sexy” 

Drake apare într-o sală de antrenament în stilul anilor '80 și interpretează melodia „Fizic” a Oliviei Newton-John. După un scurt interludiu animat în care Drake își arată mușchii, videoclipul se transformă în ceea ce pare a fosy o versiune mai veche a lui Drake: Drake are o burtă foarte mare în timp ce merge pe plajă. Pe măsură ce clipul continuă, există tot feluld e direcții de la care Drake s-a inspirat. La un moment dat, este îmbrăcat ca un erou maritim la bordul unei nave care se dovedește a fi o copertă de roman de dragoste falsă, iar mai târziu, imită mișcările de dans ale lui Michael Jackson din celebrul său videoclip „Black or White”.