Lansări muzicale

VIDEOCLIP: DJ Sava x Petra - Move like Chaplin

 DJ Sava x Petra - Move like Chaplin
DJ Sava x Petra - Move like Chaplin [Sursa foto: Captură YouTube]
DJ Sava și Petra au adus în atenția fanilor continuarea celebrei piese ”I Like The Trumpet”. Dă-i play aici și vezi cum sună ”Move Like Chaplin”.

La 12 ani de la hit-ul internațional „I Like The Trumpet”, ce a cucerit toate topurile muzicale, DJ SAVA aduce continuarea celebrului single odată cu „Move Like Chaplin”, alături de PETRA. Cu muzica și versurile compuse de către Ștefan Mihalache alături de DJ SAVA, Valeriu Mazilu și Șerban Cazan, „Move Like Chaplin” vine cu un vibe fresh ce te va face să te gândești la zilele toride de vară. 

<<Move Like Chaplin>> este partea a doua a poveștii <<I Like The Trumpet>>, care sper să vă placă la fel de mult. Mi-am dorit foarte mult să colaborez cu o voce fresh și diferită, iar Petra s-a potrivit perfect, am făcut o echipă foarte bună" , a declarat DJ Sava.

Citește și: DJ Sava a lansat piesa „Maria”, în colaborare cu Ruby

"Am avut plăcerea să lucrez cu DJ Sava la piesa <<Move Like Chaplin>> și zic eu că a ieșit o colaborare super fresh! Chiar dacă sunt o artistă indie-pop, mi-am zis că ar fi fun să ies puțin din zona mea de confort și să cânt o piesă dance. Am filmat clipul în Dubai și m-am ales și cu o vacanța superbă. A fost foarte tare să colaborez cu DJ Sava, mai ales că îi ascult piesele de mică și îl apreciez ca artist.

<<Move Like Chaplin>> este noua noastră piesă, care sper să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă!", a adăugat și Petra.

VIDEOCLIP: DJ Sava x Petra- Move like Chaplin