Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Andra x Andrei Bănuță - Nu M-am Gândit La Despărțire

Andra x Andrei Bănuță - Nu M-am Gândit La Despărțire
Andra x Andrei Bănuță - Nu M-am Gândit La Despărțire [Sursa foto: Instagram/ Andrei Bănuță]
Andra și Andrei Bănuță și-au unit vocile și au lansat "Nu M-am Gândit La Despărțire". Ascultă piesa aici!

Piesa "Nu M-am Gândit La Despărțire "este o coproducție Andra Records și Global Records, păstrează refrenul și parte din linia melodică, dar vine cu o nouă abordare a strofelor și un videoclip retro care celebrează perioada anilor '80. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca și filmat la Chișinău. Peste 70 de persoane, printre care Cătălin Măruță și Matteo, au participat la filmări.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDREI BĂNUȚĂ (@andrei_banuta)

"Un cadou pentru public și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist unic și o voce nemuritoare din muzica românească. Despre asta este vorba azi, când lansez această piesă în duet cu Andrei Bănuță. Deși niciunul dintre noi nu era născut când originalul a fost lansat, ne-a apropiat dorința de a face acest duet și de a ne pune amprenta cu o interpretare proprie",  a declarat Andra.

Citește și: ANDRA FEAT SMILEY- Doar Vina Ta

"Sunt entuziasmat de acest proiect și foarte curios să aflu reacția publicului la varianta noastră a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred că este perfectă pentru această producție, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou și unic, un remake de care suntem mândri", a adăugat și Andrei Bănuță.

VIDEOCLIP: Andra x Andrei Bănuță- Nu M-am Gândit La Despărțire