Stiri

VIDEO. De la bal, la spital! Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost aruncat în sus și scăpat de nuntași

VIDEO. De la bal, la spital! Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost aruncat în sus și scăpat de nuntași
Un mire din Bihor a ajuns la spital după ce a fost scăpat de nuntașii care voiai să-l arunce în sus de bucurie.

Un bărbat din Bihor, în vârstă de 31 de ani, proaspăt căsătorit, nu a apucat să se bucure prea mult de statul de bărbat însurat pentru că a ajuns la spital dintr-un gest necugetat al nuntașilor. După ce a avut parte de primul dans alături de proaspăta soție, bărbatul a fost ridicat de nuntași și l-au aruncat în sus o dată, însă a doua oară nu l-au mai prins. Bărbatul a căzut, apoi a fost ridicat de nuntași și pus pe un scaun până la sosirea unui echipaj de la ambulanţă.

„După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru Bihor Just, Liviu Filimon.

Ulterior, bărbatul a declarat pentru jurnaliștii de la Bihor Just că nuntașii nu ar fi trebuit să-l ridice de pe jos în momentul în care a căzut, asta agravând situația sa. 

„Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”, a mai declarat bărbatul. 

Bărbatul a suferit răni la ambele picioare și declară că în momentul în care a ajuns la spital îşi putea mişca puţin piciorul stâng, însă deloc piciorul drept. Între timp, în cursul dimineţii de sâmbătă, a reuşit să îşi mişte ambele picioare. 

Nunta a mai continuat doar cu mireasa, însă bineînțeles că atmosfera nu a mai fost una de veselie. 

Mirele se gândește să-i dea în judecată pe nuntași

Mirele rănit a declarat că încă se mai gândește dacă să-i dea în judecată pe cei care l-au aruncat și l-au scăpat. 

„Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a declarat bărbatul.

În astfel de cazuri, în termen de 3 luni de la incident, se poate face o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau se poate merge pe răspundere civilă delictuală, a declarat, pentru BihorJust, avocata Ioana Țenț.

„În cazul în care victima dorește să îi dea în judecată, poate cere daune materiale alcătuite dintr-o sumă de bani pe care o dorește, iar instanța de judecată va decide care sunt daunele pe care trebuie să le primească”, a precizat avocata Ioana Țenț, potrivit sursei citate mai sus.