Stiri mondene

VIDEO | Andreea Tonciu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” și soțul ei, atacați cu un cuțit în plină stradă! „Nu e posibil, trăim în junglă?”

Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă
Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă [Sursa foto: Facebook]
Andreea Tonciu a povestit în hohote de plâns că atât ea cât și soțul ei, au fost atacați pe stradă.

Finalista „Bravo, ai Stil! Celebrities” a postat în urmă cu scurt timp mai multe Insta-story-uri în care plângea în hohote și spunea că a fost atacată în trafic.
Din câte se poate observa din primele imagini surprinse de Andreea Tonciu, incidentul a fost destul de grav, deoarece la fața locului a ajuns un echipaj SMURD care îi acordă îngrijiri soțului ei. De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj al poliției.

 Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă
Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă[Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați în trafic! A povestit în hohote de plâns pe Instagram 

Andreea Tonciu a izbucnit în plâns pe Instagram în timp ce le povestea fanilor ei că atât ea cât și soțul ei au  fost atacați cu un cuțit în trafic. Ba mai mult, în mașină se afla și Rebeca în acele momente.

Andreea Tonciu a reușit să-i facă o fotografie făptașului și a postat-o pe rețelele de socializare pentru a afla mai repede identitatea lui. 

 Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă
Andreea Tonciu și soțul ei atacați în plină stradă[Sursa foto: Facebook]

„Deci în 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie. Efectiv nu am văzut... și te atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem, în junglă? Oameni din ăștia nebuni. Mi-a atacat soțul.

Eram cu copilul în mașină. Deci nu este posibil așa ceva”, a spus Andreea Tonciu, în hohote de plâns, pe Insta-story.