Stiri mondene

"Viața nu e doar turneu, aplauze și bani". Connect-R și-a anunțat retragerea din muzică. Care sunt planurile artistului pentru următorii ani

Connect-R vrea să renunțe la muzică
 Connect-R    [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R și-a surprins fanii printr-un anunț neașteptat. Artistul dorește să se retragă din muzică. Motivul pentru care a recurs la acest gest!

Connect-R este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, aflându-se pe piața muzicală de foarte mulți ani. Privirea impunătoare, dar și dedicarea pentru muzică și artă l-au adus pe artist pe culmile succesului. Cântărețul a lansat piese nemuritoare, care și acum sunt fredonate de fani, ajungând imediat în topurile muzicale. Când vine vorba de imagine, vedeta a trecut printr-o serie de schimbări de-a lungul anilor.

De la rapperul cu cozi împletite și lungi, Connect-R a trecut ușor la artistul cool. În ciuda faimei, artistul și-a păstrat modestia și spiritul prietenos, care au cucerit inimile tuturor românilor și a colegilor de breaslă, de altfel.

Connect-R vrea să renunțe la muzică
 Connect-R vrea să renunțe la muzică  

Connect-R și-a anunțat retragerea din muzică

Peste 2 ani, artistul urmează să se retragă și să lase muzica deoparte. În acest timp, va avea concerte, dar va merge și la studio, apoi va renunța la lumina reflectoarelor definitiv.

În ceea ce privește evenimentele din afara țării, ele vor fi mult mai rare în această perioadă, a fost anunțul pe care Connect-R la făcut recent în cadrul unui podcast.

Citește și: Connect-R, confesiuni emoționante: ”Stomacul este al doilea creier”. Cum s-a vindecat artistul de anxietate și depresie

"O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor.

Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo patru sau cinci în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta” a declarat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Connect-R  s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate de-a lungul carierei. Viața de artist este plină de provocări iar, pe lângă epuizarea care apărea, sănătatea i-a fost afectată.

"Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”,  a mai spus Connect-R.

Connect-R vrea să renunțe la muzică
 Connect-R vrea să renunțe la muzică  

Connect-R va lansa o carte în care vorbește despre divorțul care i-a marcat viața

Cântărețul a vorbit și despre pasiunea sa pentru scris și despre cartea pe care o va lansa în viitorul apropiat. În volumul pe care îl va lansa, vedeta vorbește și despre motivul pentru care relația dintre el și Misha a ajuns la final.

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a refuzat să colaboreze cu Edward Sanda: „I-am trimis trei piese, dar mi le-a refuzat”

„Îmi place mult creația, vreau să scriu. Apropo pe 25 mai lansez prima carte. Scriu de anul trecut la ea, de la începutul anului. Vreau să fac lucruri mișto. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”.