Stiri mondene

Viața lui Avicii va fi povestită într-o carte biografică. Se va lansa toamna aceasta

Viața lui Avicii va fi povestită într-o carte biografică
Cartea biografică a lui Avicii a fost scrisă de jurnalistul suedez Måns Mosesson.

Avicii împlinește anul acesta trei ani de când nu mai este printre noi. Viitoarea carte va vorbi despre viața scurtă a dj-ului, viață care s-a încheiat la 28 de ani.

Cartea biografică despre Avicii se va numi: „Tim: The Official Biography of Avicii” și va fi lansată pe 16 noiembrie. Cartea spune povestea vieții lui Tim Bergling, numele real al artistului. În carte se vor regăsi o serie de interviuri importante cu familia și prietenii.

„Cartea pictează o imagine onestă a lui Tim și a căutării sale în viață, fără să se ferească de problemele cu care s-a luptat", se menționează într-un comunicat de presă al proiectului.

În plus, autorul cărții a călătorit pe drumul dj-ului pentru a afla mai multe detalii despre succesul care l-a transformat în liderul mișcării globale EDM la începutul anilor 2010.

Banii de pe urma cărții biografice a lui Avicii vor fi donați

Biografia artistului mai scoate în evidență și problemele de sănătate mintală cu care Avicii s-a confruntat în ultima perioadă a vieții sale.

Viața lui Avicii va fi povestită într-o carte biografică

Mai mult, proprietatea Avicii intenționează să doneze încasările de pe urma cărții către Fundația Tim Bergling, înființată în urma sinuciderii tânărului de 28 de ani, pentru a susține o serie de cauze legate de bolile mintale și de prevenirea sinuciderii. Împreună cu biografia, un muzeu dedicat vieții și lucrărilor regretatului producător se va deschide la sfârșitul acestui an la Stockholm, informează Edmidentity.com.  

Avicii a devenit cunoscut în lumea întreagă pentru hit-urile care au făcut furori la nivel mondial: „Levels”, „Wake Me Up”, „I Could Be The One” și „Hey Brother”. În 2015 a concertat și în țara noastră în cadrul festivalului Untold.