Stiri

Vezi ce notă ai luat la Evaluarea Naţională 2021. Edu.ro a publicat rezultatele oficiale

Vezi ce notă ai luat la Evaluarea Naţională 2021. Edu.ro a publicat rezultatele oficiale
[Sursa foto: Facebook ]
Rezultatele la Evaluarea Naţională 2021 au fost publicate pe site-ul creat special de Ministerul Educaţiei în acest scop.

 Marţi, 29 iunie, elevii îşi vor afla notele obţinute la Evaluarea Naţională din 2021. Rezultatele au fost deja publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei. 

Vezi ce note ai obţinut la Evaluarea Naţională 2021

 Elevii scapă de astăzi de o parte din emoţiile primului examen important al vieţii. Rezultatele Evaluării Naţionale 2021 au fost publicate pe site-ul dedicat în acest scop de către Ministerul Educaţiei, evaluare.edu.ro. În acest an, fiecare elev a primit un cod unic cu ajutorul căruia va afla ce note a luat la Evaluarea Naţională. Acest cod a înlocuit numele

şi prenumele elevilor, pentru a respecta reglementările cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

 Astfel, doar elevii şi părinţii vor putea afla notele, în baza acelui cod. Codul ar urma să fie folosit şi în cazul în care elevii vor depune contestaţii, pentru aflarea rezultatelor finale. 

Vezi ce notă ai luat la Evaluarea Naţională 2021. Edu.ro a publicat rezultatele oficiale

 "Pentru comunicarea notelor obținute la examenul de Evaluare Națională, înainte de etapa de depunere și soluționare a contestațiilor, comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen tipăresc lista rezultatelor examenului de Evaluare Națională care cuprinde: codul candidatului, unitatea de învățământ de proveniență, notele obținute la fiecare probă scrisă, media sau mențiunile „absent”/„eliminat din examen”, după caz”, se arată în metodologie.

 În acest an va exista şi o etapă specială a Evaluării Naţionale. Dacă din cauza pandemiei de coronavirus, elevii nu s-au putut înscrie în prima etapă a Evaluării Naţionale, aceştia se pot înscrie în etapa specială.

Calendarul Evaluării Naționale 2021 – Etapa Specială

- 28 iunie – 2 iulie 2021 – Înscrierea la etapa specială a evaluării naționale (Se pot înscrie numai candidații care, conform certificatului medical prezentat, nu s-au putut înscrie în perioada 07 – 11 iunie 2021)

- 5 iulie 2021 – Limba și literatura română – probă scrisă

- 6 iulie 2021 – Matematica – probă scrisă

- 7 iulie 2021 – Limba și literatura maternă – probă scrisă

- 9 iulie 2021 – Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor (ora 12:00) Depunerea contestațiilor (orele 14:00 – 20:00)

- 10-11 iulie 2021 – Rezolvarea contestațiilor

- 12 iulie 2021 – Afișarea rezultatelor finale (după ora 12:00)