Stiri

Veste tragică pentru cântărețul de rap Eminem! A murit unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul său

eminem
Unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Eminem a murit [Sursa foto: Facebook ]
Eminem a primit o veste tagică! Unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui a murit.

Ryan Shepard, fost cascador și înlocuitor al lui Eminem, Ryan Shepard, a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a fost implicat într-un accident de circulație în calitate de pieton. Ryan a murit la Washington la sfârșitul lunii ianuarie, după ce a fost lovit de o camionetă care se apropia. Personalul de urgență l-a transportat de urgență la spital, dar a fost prea târziu.

Ryan Shepard, în vârstă de 40 de ani, a făcut un turneu ca înlocuitor al lui Slim Shady în turneul său Anger Management din 2002 și-a făcut apariția și pe scenă la MTV Movie Awards, transmite TMZ.

Citește și: Cum a ajuns să arate fiica lui Eminem. Hailie Jade are 25 de ani și nu ezită să pozeze provocator

Șoferul, care a rămas la fața locului și a cooperat cu autoritățile care investighează accidentul, nu a prezentat niciun semn de ebrietate. Duminică, 12 februarie 2023, fratele lui Shepard, Kyle, a confirmat pentru TMZ că bărbatul în cauză era de fapt aceeași persoană care a lucrat cu Eminem la începutul anilor 2000.

Eminem, care nu este foarte activ pe rețelele de socializare în aceste zile, nu a comentat despre pierderea tragică.

eminem
Fost cascador și înlocuitor al lui Eminem, Ryan Shepard, a murit la vârsta de 40 de ani[Sursa foto: Captura Video]

Ce eveniment major a avut recent loc în familia lui Eminem

Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare! Tânăra de 27 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Evan McClintock, cu care formează un cuplu de mai bine de 7 ani de zile.

Hailie a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, fiind realizate exact în momentul când iu bitul îi adresează întrebarea cea mare, la care a răspuns cu „DA”. Într-una dintre fotografii se poate observa și inelul cu diamante pe care Evan i l-a oferit iubitei sale.

„Retrospectiva acestui weekend… 2.4.23. Te iubesc @evanmcclintock11”, a scris fiica lui Eminem în descrierea postării, unde apare în culmea fericirii, alături de logodnicul ei.