Stiri

Veste proastă pentru fanii BTS! Motivul pentru care trupa trebuie să ia pauză doi ani!

Veste proastă pentru fanii BTS! Motivul pentru care trupa trebuie să ia pauză doi ani!
Motivul pentru care BTS trebuie să ia pauză doi ani!
BTS, trupa coreeană de muzică trebuie să ia o pauză de doi ani de la muzică. Fanii pun presiune pe autorități să-i păsuiască

BTS, formația de muzică mult iubită de fani din ăntreaga lume, este nevoită să ia pauză doi ani pentru a merge în armată. Având în vedere că între Coreea de Nord şi cea de Sud există o serie de conflicte, cei şapte artiști vor trebui să servească 18 luni de armată.

Citeste si: Gala premiilor Grammy 2022: Olivia Rodrigo, BTS, Billie Eilish și Brandi Carlile, între primii artişti care vor cânta la eveniment

Membrii formației BTS nu vor putea scăpa de aramtă după ce vor împlini cu toții vârsta de 30 de ani

BTS, formația de muzică mult iubită de fani din ăntreaga lume, este nevoită să ia pauză doi ani pentru a merge în armată. Având în vedere că între Coreea de Nord şi cea de Sud există o serie de conflicte, cei şapte artiști.

Veste proastă pentru fanii BTS! Motivul pentru care trupa trebuie să ia pauză doi ani!
Motivul pentru care BTS trebuie să ia pauză doi ani![Sursa foto: People ]

În Coreea de Nord, armata este obligatorie pentru toţi bărbaţii cu vârste între 18 şi 28 de ani, cu un minim de 18 de luni de servit (deseori 24 de luni) și pentru că membrii formației BTS sunt un exemplu pentru foarte mulți tineri, autoritățile se așteaptă ca băieții să se înroleze. Însă se pare că o așa numită lege BTS a fost propusă în 2020. Astfel, cei care au obținut rezultate impresionante în cultură și industria artelor să fie eligibili pentru a întârzia serviciul militar obligatoriu până la 30 de ani. S-a confirmat că membrii BTS sunt eligibili pentru această lege, iar Jin, cel mai în vârstă membru, va putea să-și amâne înrolarea până la sfârșitul anului 2022.

Însă după ce vor împlini cu toții 30 de ani, artiștii nu vor mai avea de ales și vor fi nevoiți să se înroleze în aramtă, alăturându-se, astfel, unor nume mari care au făcut armata: Elvis Presley a fost înrolat în 1958 în Armata Americană, în vreme ce Arnold Schwarzenegger a făcut stagiul în armată austriacă în 1965. Jimi Hendrix a fost prins cu o maşină furată şi trimis în armată în 1961. Alternativa era închisoarea.