Stiri

Vanotek revine cu single-ul „Someone” feat. Denitia, o piesă sensibilă cu aer melancolic și visător

Vanotek revine cu single-ul „Someone” feat. Denitia, o piesă sensibilă cu aer melancolic și visător
Vanotek revine cu o piesă în același vibe și sound cu care și-a obișnuit publicul în colaborare cu Denitia.

„Someone” este o piesă sensibilă subliniată de vocea suavă a Denitiei, cu mesaj puternic, despre a găsi iubirea puternică și sinceră, pe acel cineva special care îți va fi aproape și care își va exprima sentimentele deschis. Piesa a fost compusă de Denitia Odigie, Luisa Ionela Luca și de Vanotek, text Denitia Odigie și produsă de Vanotek. Videoclipul a fost filmat în New York de David Mogan și Hugo Faraco și regizat de SAN cu care Vanotek lucrează în general.

„Vocea Denitiei m-a cucerit încă de la prima ascultare și am simțit că ea poate exprima sensibilitatea piesei `Someone` foarte bine”, a spus Vanotek.

Denitia este un artist indie pop din New York care a lansat albumul „Touch of the Sky”, o reflecție a iubirii, identității, tinereții și a propriei evoluții. 

Cine este Vanotek?!

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din România, câștigător al discului de platină pentru ”Tell Me Who” în Rusia și CIS. Vanotek a lansat anul trecut „Talk To Me” cu Bastien, o piesă disco, cu un sound diferit față de ceea ce a mai produs până acum acesta.