Stiri mondene

„Văd atât de multă ură în jurul acestui lucru”. Hailey Bieber, prima reacție după declarațiile făcute de Selena Gomez. Modelul nu s-a abținut

Hailey Bieber, prima reacție după declarațiile făcute de Selena Gomez
Selena Gomez și Hailey Bieber 
Hailey Bieber a vorbit pentru prima dată în mod public despre subiectul controversat dintre ea si Selena Gomez. Mesajul postat de modelul american.

Înainte de a se căsători cu Justin Bieber în septembrie 2018, cântărețul a avut o relație cu Selena Gomez timp de aproape opt ani, până când cei doi s-au despărțit la începutul aceluiași an. De-a lungul timpului, Hailey a fost criticată și judecată că s-a înfiltrat în relația lui Justin cu Selena și că i-ar fi furat iubitul acesteia. Selena Gomez i-a luat apărarea, de curând, lui Hailey Bieber, după ce aceasta a fost amenință cu moarte de către fanii din mediul online.

La scurt timp după ce artista a făcut publică postarea în care le cere fanilor ei să înceteze cu amenințările, Hailey Bieber a venit cu un mesaj postat pe rețelele sociale.

Citește și: S-a ajuns la „amenințări cu moartea”. Selena Gomez, despre presupusul conflict în care se află cu Hailey Bieber: ”Chiar mi-aș dori să înceteze”

"Vreau să-i mulțumesc Selenei pentru că a vorbit, în timp ce ea și cu mine am vorbit în ultimele câteva săptămâni despre cum să trecem peste această narațiune continuă dintre ea și mine.

Ultimele săptămâni au fost foarte dificile pentru toți cei implicați și milioane de oameni văd atât de multă ură în jurul acestui lucru, ceea ce este extrem de dăunător. În timp ce rețelele sociale sunt o modalitate incredibilă de a conecta și de a construi comunitatea, momentele ca acesta servesc doar la crearea unei diviziuni extreme în loc să aducă oamenii împreună. Lucrurile pot fi întotdeauna scoase din context sau interpretate altfel decât se dorește.
Cu toții trebuie să fim mai atenți la ceea ce postăm și spunem, inclusiv eu. În cele din urmă, cred că iubirea va fi întotdeauna mai mare decât ura și negativitatea și există întotdeauna o oportunitate de a ne întâlni cu mai multă empatie și compasiune."
, a scris Hailey Bieber.

Hailey Bieber, prima reacție după declarațiile făcute de Selena Gomez
Hailey Bieber, prima reacție după declarațiile făcute de Selena Gomez

Hailey susține că nu ea este motivul despărțirii dintre Selena și Justin: ” îmi este greu să vorbesc despre asta”

Prima dată s-au cunoscut în 2014, iar în 2018 după ce el a încheiat relația cu Selena Gomez, cei doi au rămas împreună. Hayley recunoaște că a fost criticată dur de internauți de-a lungul timpului din cauza faptului că povestea lor a început imediat după separarea de fosta. Cu toate acestea, ea susține că îi respectă trecutul partenerului ei și consideră că încheierea relației cu Selena Gomez a fost cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla.

Selena Gomez și Justin Bieber
Selena Gomez și Justin Bieber

Citește și: Hailey Bieber a suferit un accident cerebral în timp ce lua micul dejun cu soțul ei, Justin Bieber. Ce au descoperit medicii când modelul a fost dus de urgență la spital

„Nu am fost niciodată cu el când a fost într-o relație cu cineva. Înțeleg cum arată din exterior toată această situație, ca noi să ieșim împreună și să ne logodim imediat după ce el s-a întâlnit cu fosta. Dar știu sigur că pentru ei, să închidă acea ușă a fost lucrul potrivit.  Nu erau într-o relație în acel moment, dar desigur există o istorie foarte lungă acolo și nu este relația mea. Nu are nimic de-a face cu mine. Așa că respect asta foarte mult și știu că a închis un capitol și cred că a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla: să meargă mai departe, să se logodească și să se căsătorească, să-și continue viața în acest fel. Și îmi este greu să vorbesc despre asta, pentru că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a spus Hailey Bieber.