Stiri

Untold te invită la cinci zile de distracție și muzică bună pe un vas de croazieră din Marea Mediterană

Untold Odyssey
Untold Odyssey [Sursa foto: Facebook]
Festivalul Untold Odyssey va fi organizat pe un vas de croazieră din Marea Mediterană și se va desfășura în perioada 9 - 13 iunie 2021.

Pasionații de festivaluri au parte de o nouă provocaree din partea Untold. Organizatorii au pregătit cinci zile de croazieră în care pasionații de festivaluri vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie una memorabilă. În croaziera din Marea Mediterană pasionații de călătorii și de festivaluri vor străbate trei destinații de top de pe Glob: Roma, Ibiza și Barcelona.

Untold Odyssey
Untold Odyssey[Sursa foto: Facebook]

Festivalul Untold Odyssey va avea cinci scene de muzică diferite, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux. Line-up-ul va include dj-i recunoscuți la nivel internațional și vor fi anunțați în perioada următoare.

Cât costă un pachet de croazieră la Untold Odyssey?!

Toata pachetele includ cazarea în unul dintre apartamentele de la bord, mâncare (full board meals), acces la concerte și acces la internet.

Rhapsody Class- 1490 de euro/pers- SOLD OUT
Charmed Class- 2090 de euro/pers
Euphoria Class (include o cină privată, de grup, cu artistul preferat)- 3490 de euro/pers
Elysium Class (cazare în cele mai luxoase apartamente, în partea superioară a vasului, unde sunt cazați și artiștii)- 5900 de euro/persoană 

La bordul vasului de croazieră vor putea urca doar 2500 de pasageri și se vor respecta toate regulile impuse de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale. Se va realiza testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcarebrățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome. La bordul vasului de croazieră va fi instalat un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată. Mai mult, sistemul de climatizare a fost modificat complet astfel încât aerul nu recircula dintr-o cameră în alta ci este 100% aer proaspăt.

Pe lângă toate astea, pasagerii trebuie să mai vină la bordul vaslui cu un test PCR efectuat înainte cu 48 de ore înainte de îmbarcare.