Stiri

Unde poți face bungee jumping în România. TOP 3 locații

Unde poți face bungee jumping în România. TOP 3 locații
[Sursa foto: Facebook ]
Pasionaţii de senzaţii tari au trei locuri la dispoziţie pentru a face bungee jumping în România.

 Dacă vrei adrenalină multă, o săritură în gol de la zeci de metri îţi va satisface pofta. În România, nu există foarte multe locuri de unde poţi face bungee jumping, dar ai această posibilitate, în următoarele trei locuri.

Top 3 locaţii în România unde poţi face bungee jumping

  1. Cheile Râşnoavei

Cheile Râşnoavei se află la doar opt kilometri de Râşnov, aşa că petru bucureşteni, traseul are doar 145 de kilometri.

Acest loc mirific parcă a fost construit special de mama natură pentru sporturile extreme, cum ar fi escaladă, bungee jumping sau tiroliană. La Cheile Râşnoavei se află cea mai mare instalaţie de bungee jumping din România şi una dintre cele mai mari din Europa. O săritură cu coarda elastică de la 140 de metri costă aproape o sută de euro, dar există şi o variantă mai ieftină. Pentru o săritură de la 42 de metri, trebuie să scoţi din buzunar o sută de lei. La Cheile Râşnoavei se găseşte şi cea mai înaltă tiroliană din România, care are 140 de metri înălţime şi 150 de mtri lungime.

Unde poți face bungee jumping în România. TOP 3 locații

 2. Barajul Vidraru

Barajul Vidraru oferă privelişti superbe, dar şi posibilitatea de a te arunca în gol, pentru o experienţă unică. În 1965, anul în care a fost construit, barajul ocupa locul cinci în Europa ca mărime. Aşadar, îţi trebuie o doză mare de curaj pentru a te arunca în gol de la 166 de metri. Pentru persoanele mai liniştite, există şi alte activităţi, precum plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta.

Unde poți face bungee jumping în România. TOP 3 locații

 3. Stâna de Vale

Un alt loc unde poţi face bungee jumping este la Stâna de Vale, în judeţul Bihor. La Happy Land Adventure Park poţi face şi multe alte activităţi, precum bob alpin, trasee prin copaci, tubing, tiroliană, disc golf sau trambulină. Tiroliana în acest parc este chiar spectaculoasă, având o lungime de aproape 300 de metri.