Stiri

Un YouTuber celebru și-a scos iubita la vânzare de Ziua Îndrăgostiților. Fanii au luat foc când au aflat

și-a scos iubita la vânzare de Ziua Îndrăgostiților
și-a scos iubita la vânzare de Ziua Îndrăgostiților
Un YouTuber celebru a creat un adevărat dezastru un online după ce a postat o fotografie cu iubita lui pe care „voia să o scoată la vânzare”.

Luisito Comunica e un vlogger mexican celebru care are sumedenie de urmăritori pe rețelele de socializare: 35 de milioane de fani pe Youtube și peste de milioane pe Instagram.

Vloggerul este un pasionat al călătoriilor și merge adesea în vacanțe alături de iubita sa. Ultima vacanță a lor a fost în Africa, Kenya și Sudan pentru a cunoaște mai bine oamenii din aceste țări, obiceiurile și tradițiilor lor.

Ajunși în Africa, de ziua îndrăgostiților, Luisito a făcut o glumă pe rețelele de socializare care nu a fost deloc pe placul internauților. Bărbatul a postat o fotografie cu iubita sa și un african cu o remarcă ușor neinspirată:
„Mi-au dat mai mult de 100 de vaci pentru Arisita", a scris youtuberul în dreptul fotografiei cu iubita sa, sud-americanca intrând și ea în acest joc de-a vanzarea, o practică sexistă și sclavagistă care nu e vazută cu ochi buni în zilele noastre.