Stiri

Un taximetrist din Cluj a devenit viral! Nici mai mult nici mai puțin de 10 ecrane avea pe bordul mașinii: „Greu cu tehnologia”

Un taximetrist din Cluj a devenit viral! Nici mai mult nici mai puțin de 10 ecrane avea pe bordul mașinii: „Greu cu tehnologia”
Un taximetrist din Cluj circulă cu 10 ecrane pe bordul mașinii [Sursa foto: Facebook]
Un taximetrist din Cluj a devenit viral după ce o călătoare le-a arptat prietenilor virtuali cum circulă șoferul.

Bărbatul circula cu 10 telefoane pe bordul mașinii, pe toate device-urile rulând câte o aplicație diferită. Internauta, amuzată, dar și crispată, în același timp că nu va ajunge teafără la destinașie, a făcut o fotografie pe care a postat-o în mediul online. 

„Mă jur că în toată viața mea de călător cu taxiul nu am văzut așa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmărește fluxul de informații are omul.

E fuckin' Mediafaxul. Mi-e și frică dacă mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe”, a scris internauta pe Facebook.

Citeste si: Bară la Bară: Elevi din Oradea prinși în timp ce făceau mici pe grătar în clasă. Directorul școlii: „A fost o chestiune tipică adolescenților”. Audio

Ce făcea taximetristul cu cele zece ecrane pe bordul mașinii?! 

Ulterior a revenit cu lămuriri și a scris pentru ce erau toate acele device-uri în mașina taximetristului.

„Patru îs cu aplicații de maps. Diferite. Una e „oglindă retrovizoare” digitală, cu aplicație. Unul e un film pe ProTV. Unul cu videoclipuri hip-hop. E incredibil.” La finalul cursei, clienta a avut o surpriză atunci când a vrut să plătească cu cardul: Later edit: „Nu îi merge POS-ul. Ăla e vechi. POS-ul era legat la o aplicație de pe ecran care dădea erori.:))) A zis: „Greu cu tehnologia.” Am râs.”

Postarea s-a viralizat imediat, fiind distribuită de 400 de ori. Bineînțeles că nici internauții nu s-au lăsat mai prejos și au comentat despre situația taximetristului. 

„Dar ceva cruciuliță sau poza cu Arsenie Boca, nu avea?”, „Sunt singura care apreciaza cat de cool e poza din legitimatie?”. 

Taximetristul a văzut postarea și s-a scandalizat: „M-a găsit taximetristul și mi-a spus că sunt o mincinoasă”

Autoarea postării a mai făcut un update postării și a scris în comentarii că mesajul ei a ajuns și la taximetrist, care s-a supărat. Motivul?! Omului îi funcționa POS-ul, doar că eroarea apărea din cauza fondurilor insuficiente. Geanina Simion a completat că intenția ei a fost să arate situația cu ecranele, situație ce i s-a părut amuzantă și nu a crezut că mai trebuie să completeze și restul detaliilor.

Later edit: Datorită faptului că a devenit virală postarea, m-a găsit taximetristul pe pagina  Cluj Capitala  și mi-a spus că sunt o „mincinoasă mică" și că lui îi mergea POS-ul, dar eu nu aveam bani pe card. Trebuie să specific aici că later-edit-urile erau în timp real și că, după ce am stat o vreme încercând să ne lămurim de ce nu merge și de ce e „greu cu tehnologia", am constatat că mie mi se bloca, de fapt, cardul. Rezolvasem problema și plătisem tot cu cardul, deci asta cu „nu aveai bani pe card" nu e chiar așa.   Dar, după ce am reușit să fac asta, my mistake că nu am informat tot Facebook-ul că, finally, am reușit să plătesc. Nu credeam că mai interesează pe cineva. De fapt, era funny doar display-ul de 10 ecrane. Totuși, faptul că omul s-a autosesizat și s-a supărat așa de tare că am zis că nu merge pos-ul dovedește încă odată că s-a simțit jignit în dragostea lui pentru tehnologie și îmi cer scuze pentru asta. DA, era ok, totul era funcționabil în acel taxi. De cel mai înalt nivel tehnologic din câte taxiuri am văzut la viața mea.