Stiri mondene

Un pacient a ajuns la spital cu un proiectil în zona intimă. AUDIO

Un pacient a ajuns la spital cu un proiectil în zona intimă. AUDIO
Un pacient a ajuns la spital cu un proiectil în zona intimă. AUDIO
Un bărbat din Marea Britanie a ajuns la spital cu un proiectil din al doilea Război Mondial în zona intimă. Cum a fost posibil așa ceva?!

Un bărbat s-a prezentat la spitalul Gloucestershire din Marea Britanie, cu un proiectil de artilerie din al Doilea Război Mondial blocat în rect, relatează The Sun. Medicii au alertat experții în detonarea bombelor pentru a nu fi probleme la extragerea proiectilului. 

Cum a ajuns proiectilul în zona intimă a bărbatului?! 

Întrebat cum a ajuns în acea situație, pacientul le-a spus medicilor că a pus proiectilul pe podea, după care a alunceat și a căzut în el.

„A spus că l-a pus pe podea, apoi a alunecat şi a căzut pe el”, a precizat o sursă pentru The Sun.

Citeste si: Audio. Dimineața Nebună| Un bărbat din Neamț a dus un proiectil dintr-o pădure la poliție

Proiectilul avea 17 cm și făcea parte din colecția sa de obiecte militare, iar mai târziu a fost identificat ca fiind un obuz din al doilea Război Mondial, care era de obicei tras cu tunuri antitanic. Angajații spitalului au chemat și experți în proiectile de teamă că obuzul ar piutea să explodeze, dar ulterior au aflat că nu exista niciun pericol de explozie, medicii reușind să-l înlăture înainte de venirea lor. 

Un pacient a ajuns la spital cu un proiectil în zona intimă. AUDIO
Un pacient a ajuns la spital cu un proiectil în zona intimă. AUDIO[Sursa foto: The Sun]

„Ca şi în cazul oricărui incident care implică muniţii, au fost respectate protocoalele de siguranţă pentru a ne asigura că nu există niciun risc pentru pacienţi, personal sau vizitatori”, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului 

Pacientul a fost externat și mai are nevoie de recuperare acasă. 

Citeste si: Dimineața Nebună| „Descoperiți golful”, a zis Klaus Iohannis. Ce au făcut românii?! S-au bătut cu crosele de golf în trafic

Despre pățania britanicului au vorbit și matinalii Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună, ediția de luni, 6 decembrie.