Stiri

Un hoț din Averești, Vaslui a stârnit revoltă în sat după ce a furat roata unui container: „Oameni buni...”

Un hoț din Averești, Vaslui a stârnit revoltă în sat după ce a furat roata unui container: „Oameni buni...”
Un hoț din Averești, Vaslui a stârnit revoltă în sat după ce a furat roata unui container: „Oameni buni...” [Sursa foto: Vremea Nouă ]
Sătenii satului Bunești Averești sunt supărați nevoie mare după ce unul dintre săteni a furat o rotiță a unui container.

Lipsa rotiției a fost observată de Constantin Iftene, cunoscut pentru faptul că obișnuiește să fie atent la ceea ce se întâmplă prin comună, nu a putut să nu remarce că o roată a unui container… a dispărut.

„Mare nesimțire în comuna Bunești-Averești, de pe acest container săptămâna trecută a fost furată o roată din 4, astăzi am înștiințat viceprimarul comunei și Poliția. Viceprimarul înștiințează căci, dacă în termen de 3 zile nu va fi montată înapoi, cu dovezi clare de pe niște camere de supraveghere, va face sesizări”, a fost mesajul public, transmis de Constantin Iftene, potrivit Vremea Nouă.

În plus, și sătenii susțin demersul omului și spun că vor neapărat ca roata să fie pusă la loc de unde a fost luată.

„Dacă se fură și becurile de la magazine, ce mai vreți?”, a reacționat cineva. “ Oricum, este din Averești, nu a venit unul din alt sat”, a bănuit altă persoană. “Oameni buni, ne furăm singur gospodăria”, a fost reacția altui cetățean.

Despre acest furt au discutat și Mișu și Ștefan în emsiunea de vineri „Uzina de Dume”.