Stiri

Un cuplu își va ține nunta la McDonald’s, după ce restaurantul în care ar fi trebuit să se țină petrecerea a anulat evenimentul de două ori

Melissa Russell și Shannon McKenna
Un cuplu din Scoția a găsit soluția ideală pentru nunta lor, după ce restaurantul la care ar fi trebuit să se țină petrecerea a anulat din cauza pandemiei.

Melissa Russell și Shannon McKenna își vor ține nunta la un McDonald's din Motherwell, lângă Glasgow, Scoția, după ce restaurantul la care ar fi trebuit să se desfășoare evenimentul a anulat de două ori din cauza pandemiei de coronavirus, informează Mirror.com

Pentru că restaurantele sunt închise în pandemie, un cuplu a găsit soluția: petrecere la Mc 

Melissa Russell își va face petrecerea de nuntă la restaurantul McDonald's, după ce s-a căsătorit cu logodnica ei Shannon McKenna. Tânăra de 27 de ani, care lucrează la Mc de șase ani, se află într-o cursă contra-timp pentru organizarea nunții sale, din cauza stării de sănătate precare a tatălui ei, relatează Daily Record, potrivit Mirror.com.

„Îi suntem foarte recunoscători lui Kate pentru că ne-a găzduit pe noi și micuța noastră petrecere într-o zi atât de specială. Nu este ziua pe care ne-am imaginat-o, dar nu mai putem aștepta pentru recepția de la restaurantul Motherwell. Cu siguranță va fi o zi pe care o vom ține minte”, a declarat viitoarea mireasă.

Melissa Russell și Shannon McKenna

„Lucrez la McDonald’s de șase ani și mi-am făcut multe amintiri aici, dar și prieteni pe viață, așa că sunt încântată să petrec seara nunții aici, cu iubirea mea. Abia aștept să devin doamna McKenna”, a spus și Melissa Russell. 

Proprietara francizei McDonald's, Kate Walker, a declarat că este „încântată” că i s-a cerut să găzduiască recepția, mai ales după ce a aflat despre dificultățile pe care Melissa și Shannon le-au avut în încercarea de rezerva un loc.

„Este o absolută plăcere să găzduim petrecerea lui Mel și Shannon. Am fost încânați când au întrebat dacă pot închiria restaurantul, mai ales când am auzit ce probleme au întâmpinat. Mel face parte din echipa mea de șase ani și este minunat să poți da ceva înapoi ca mulțumire pentru toată munca depusă. Aici, la McDonald’s, am luat toat măsurile de precauție împotriva coronavirusului și ne-am asigurat că nunta se poate desfășura conform regulilor impuse de autorități. Așteptăm cu nerăbadre să luăm parte la evenimentul special din viața lor”, a spus proprietara restaurantului.