Stiri

Un brazilian nu a acceptat că Guvernul a anulat Carnavalul de la Rio. Și-a pus costumul și a făcut spectacol pe străzi

Carnavalul de la Rio
Un brazilian împătimit al carnavalului nu acceptat că guvernul a anulat evenimentul de anul acesta, așa că s-a costumat și s-a pus pe petrecut pe stradă.

Cu toate că ediția din 2021 a Carnavalului de la Rio a fost amânată, un brazilian nu a acceptat acest lucru și și-a făcut de cap. Localnicul și-a pus costumul tradițional, a luat un coș cu flori și o boxă portabilă și a ieșit pe stradă să înveselească lumea.

Carnavalul de la Rio

Bărbatul de 42 de ani a decis că vrea să alunge tristețea provocată de pandemia de coronavirus și s-a gândit că nimic nu trebuie să stea în calea deciziei sale. A început să ia străzile la pas ca să împartă flori locuitorilor din cartierul Santa Teresa. Cu ajutorul boxei portabile, el chiar a reuşit pe ritmuri de samba să-i înveselească pe trecători, informează Aleph News.

Carnavalul de la Rio

Carnavalul de la Rio a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus 

An de an, Brazilia devenea capitala principală a distracției. Festivalul care atrăgea în medie un milio n de turiști nu se va mai putea ține anul acesta din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

Carnavalul de la Rio

„Am ajuns la concluzia că evenimentul trebuie amânat. Pur şi simplu nu putem să îl organizăm în februarie. Şcolile de samba nu vor avea nici timpul, nici resursele financiare şi logistice pentru a fi pregătite pentru februarie”, a declarat Jorge Castanheira, preşedintele Ligii independente a şcolilor de samba din Rio de Janeiro, la finalul unei reuniuni a liderilor acestei asociaţii care organizează Carnavalul de la Rio.