Stiri

Un bărbat de 35 de ani a murit din cauza unui „orgasm excesiv”

bărbat de 35 de ani a murit din cauza unui „orgasm excesiv”
bărbat de 35 de ani a murit din cauza unui „orgasm excesiv”
Un bărbat de 35 de ani a murit imediat după ce a întreținut relații intime cu o damă de companie.

Charles Majawa, un bărbat de 35 de ani din districtul comercial Phalombe, Malawi, a murit după o partidă de amor istovitoare. El a murit la scurt timp după ce a făcut fapta, iar autopsia a stabilit oficial cauza morții. Se pare că bărbatul a decedat din cauza unui orgasm excesiv care a cauzat ruperea vaselor de sânge din creier. Femeia cu care întreținuse relații intime, a decis să anunțe poliția după ce a vorbit cu colegii ei, informează The Sun.

Polițiștii și un medic legist de la Centrul de Sănătate Migowi au privit corpul și au confirmat cauza decesului pe 18 august anul trecut. Polițiștii au concluzionat că femeia nu va fi trasă la răspundere pentru moartea bărbatului.

Innocent Moses, un purtător de cuvânt al secției de poliție din Phalombe, a confirmat că domnul Majawa a rezervat o cameră cu o damă de companie, dar „a ajuns să se prăbușească și să devină inconștient în timp ce era în faptă”. 

O partidă de amor o dată pe săptămână reduce riscul unui deces precoce

Între timp, un studiu a sugerat că a face sex cel puțin o dată pe săptămână reduce la jumătate riscul de deces precoce.

Cercetătorii au descoperit că dacă faci amor în mod regulat sunt șanse mai mici de a muri de cancer, boli de inimă și alte boli. Sexul eliberează substanțe care te fac să te simți bine, care stimulează sănătatea mintală și promovează activitatea „celulelor ucigașe naturale”. Aceste celule scad riscul de cancer și boli virale, previn infecțiile plămânilor și îmbunătățesc alte afecțiuni, cum ar fi astmul.