Stiri mondene

Ultimul Crăciun la Casa Albă pentru Melania și Donald Trump

Melania Trump
Pentru Donald și Melania Trump acesta este ultimul Crăciun pe care îl vor petrece la Casa Albă, iar Prima Doamnă pare mai fericită ca niciodată.

Melania Trump este mai zâmbitoare ca oricând de când a primit bradul de Crăciun de anul acesta. Pentru a crea o atmosferă de Crăciun, o fanfară militară a cântat colinde de Crăciun. Armăsarii aveau hamuri cu clopoței și brăduți cu stema prezidențială în coamă. Bradul de cinci metri va fi pus în Salonul Albastru de la Casa Albă, acolo unde președintele întâmpină de obicei musafirii. 

Melania Trump, mai fericită ca niciodată înainte de ultimul Crăciun petrecut la Casa Albă 

Melania Trump

Este pentru ultima dată când Melania Trump va petrece Crăciunul la Casa Albă și va decora pentru ultima oară casa înainte ca soţii Joe şi Jill Biden să se instaleze aici.

Melania Trump

Astfel că, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii nu putea pierde ocazia să mai facă o paradăa stilului și a bunului gust și a așteptat trăsura cu bradul îmbrăcată într-o haină superbă cu print alb şi negru, completată cu cizme şi mănuşi negre. Însă marea majoritate a oamenilor au observat că Melania Trump este mai blondă ca oricând, noua coafurâ dându-i un aer ceva mai tineresc.