Stiri

„Ultimul anunț” de la Vunk și Ioana Ignat, în curând. Ce spune Cornel Ilie despre piesă

„Ultimul anunț” de la Vunk și Ioana Ignat, în curând. Ce spune Cornel Ilie despre piesă
„Ultimul anunț” de la Vunk și Ioana Ignat, în curând. Ce spune Cornel Ilie despre piesă [Sursa foto: Instagram]
Vunk și Ioana Ignat colaborează pentru prima dată împreună și vor lansat piesa „Ultimul anunț”.

După succesul pe care l-a avut cu Lidia Buble la piesa „Vino, du-te”, trupa Vunk colaborează cu o nouă voce feminină extrem de delicată. Este vorba despre Ioana Ignat, artista al cărei timbru vocal îl recunoaștem cu ușurință încă de la prima notă. 

Ce spune Cornel Ilie de la Vunk despre colaborarea cu Ioana Ignat

„Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat" Vino, du-te".

A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta.(...)

„Ultimul anunț” de la Vunk și Ioana Ignat, în curând. Ce spune Cornel Ilie despre piesă
„Ultimul anunț” de la Vunk și Ioana Ignat, în curând. Ce spune Cornel Ilie despre piesă[Sursa foto: Facebook]

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare.(...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac.(...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.