Lansări muzicale

Trupa Gaz pe foc și Andra Gogan au lansat piesa „Seara De Ajun”

 Gaz pe foc și Andra Gogan
Gaz pe foc și Andra Gogan
Gaz pe foc și Andra Gogan au făcut echipă și au lansat un hit pentru sărbători de poveste, intitulat „Seara De Ajun”. Uite cum sună și cum arată videoclipul.

S-au împlinit 30 de ani de la fondarea trupei Gaz pe Foc, care a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele ei de succes. Acum, formația s-a reunit și până la o colaborare surprinzătoare, n-a fost decât un pas. Gaz pe Foc și Andra Gogan fac o echipă excelentă, un adevărat mix între generații, pentru lansarea piesei „Seara de Ajun”. Melodia a fost auzită pentru prima dată într-un concert live, la Sala Palatului, pe 1 decembrie, când trupa Gaz pe Foc a urcat pe scenă alături de Andra Gogan la concertul mult așteptat al artistei. 

Seara De Ajun
Seara De Ajun

Piesa „Seara de Ajun”,  cadrul ideal dedicat sărbătorilor de iarnă

„Ne-am propus ca melodiile pe care le lansăm să fie apreciate de public, indiferent de vârstă, iar Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci în rândul generației actuale. Dincolo de asta, am descoperit în Andra o persoană simpatică, modestă și cu un nivel ridicat de profesionalism, astfel că fiecare sesiune de înregistrări și de filmări pe care am avut-o împreună a fost o încântare.

Sperăm ca  Seara de Ajun  să devină o melodie pe care oamenii să o asculte în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, și care să îi apropie de cei dragi”
, au povestit băieții de la Gaz pe Foc.

Citește și: Andra Gogan a lansat „Deja Vu”

„Când am fost contactată de Gaz pe Foc, am fost foarte fericită să aflu că mi-au văzut afișul legat de concertul de pe 1 decembrie de la Sala Palatului și s-au gândit la o colaborare cu mine. La fel de mult m-am bucurat și când am auzit piesa de Crăciun propusă pentru colaborare, pentru că am iubit-o din prima. A fost o experiență superbă! Ne-am înțeles de la început, iar la studio, alături de Andy Horjea, producătorul piesei, și Gaz pe Foc totul a decurs perfect. Abia aștept să auziți și voi noua noastră piesă, care este potrivită pentru orice moment în familie. Sper să vă placă!”, a spus și Andra Gogan