Stiri

Trupa Alternosfera lansează proiectul "Theatroll", o serie de concerte: „Este cadoul nostru pentru fani”! Unde vor avea loc evenimentele

Trupa Alternosfera lansează proiectul
Trupa Alternosfera lansează proiectul "Theatroll", o serie concerte [Sursa foto: Instagram]
Alternosfera prezintă o nouă serie de concerte - Theatroll. Consultă aici programul și vezi unde au loc evenimentele!

Aternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din Republica Moldova, va lansa proiectul Theatroll, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol atât din România, cât și din Republica Moldova. Cunoscută publicului datorită prestațiilor sale extraordinare de pe scenele marilor festivaluri de gen – ARTmania, FOCUS Festival, formația le promite fanilor show-uri explozive și pline de energie debordantă. 

Trupa Alternosfera lansează proiectul "Theatroll", o serie concerte
Trupa Alternosfera lansează proiectul "Theatroll", o serie concerte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce faci în weekend?! Evenimente pentru perioada 23- 25 septembrie 2022 în București

"THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise" , a declarat trupa Alternosfera.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FMF (@fmfmoldova)

Unde vor avea loc evenimentele susținute de Alternosfera 

Primele șase evenimente THEATROLL CORBUL TROIAN vor avea loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov, după cum urmează:

  • 29 septembrie 2022, ora 20:00- București, Opera Națională Română
  • 30 septembrie 2022, ora 20:00- București, Opera Națională Română
  • 31 octombrie 2022, ora 20:00- Cluj-Napoca, Opera Națională Română
  • 2 noiembrie 2022, ora 20:00- Timișoara, Opera Națională Română
  • 4 noiembrie 2022, ora 20:00- Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia
  • 7 noiembrie 2022, ora 20:00- Brașov, Teatrul "Sică Alexandrescu".

Trupa a fost fondată în 1998. Formaţia Alternosfera îi are în componenţă pe Marcel Bostan- voce, clape, Marin Nicoara- chitară, Sergiu Aladin- chitară, Dumitru Costin- bass şi Nick Russu- tobe.

Citeste si: Vița de Vie, Alternosfera, Dimitri’s Bats și Trooper, printre artiștii care vor concerta pe scena festivalului Danube Rock Sounds 2022

Primul album "Oraşul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. LP-ul include “Wamintirile”, piesa ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. Doi ani mai tarziu, membrii formației au lansat "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album, Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creaţia sa, iar in toamna lui 2008, trupa lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".