Stiri

Trotinetele electrice nu au nicio șansă în Galați! Mulți cetățeni au crezut că sunt gratis și le-au luat acasă: „Am găsit-o la gunoi”

Trotinetele electrice nu au nicio șansă în Galați! Mulți cetățeni au crezut că sunt gratis și le-au luat acasă: „Am găsit-o la gunoi”
Mai mulți gălățeni au fost suprinși în timp ce furau trotinetele electrice de pe stradă. Ce au răspuns când au luați la rost de alți cetățeni.

Trotinetele electrice de închiriat au ajuns și la Galați, dar se pare că cetățenii nu au înțeles această noțiun. O parte dintre gălățeni au fost suprinși în timp ce voiau sa ia trotinetele acasă. Unii au fost suprinși în timp ce voiau să le ia acasă și când a fost luat la întrebări au spus cu nonșalanță că vor să ia trotinetele acasă. 

Dar unde ai găsit-o, trotineta?

La gunoi era. Stricată.

Şi acuma ce vrei să faci cu ea?

Mi-a dat-o mie, am nevoie.

Şi mata` ce să faci cu ea?

Unde să o duci?

Nu, îmi trebuie motorul de la ea.

Lasă trotineta, bre!,  este dialogul stupefiant dintre un cetățean care voia să fure trotineta și un altul care a remarcat asta. 

Persoanele prinse la furat trotinete sunt cercetate de oamenii legii 

Persoanele prinse la furat de trotinete au fost depistate de poliție și cercetate pentru furt. 

„Am depistat o persoană de 47 de ani care transporta o trotinetă electrică. Trecând la verificări, am stabilit că această trotinetă a fost luată de această persoană pentru a fi sustrasă. Am procedat la predarea persoanei, împreună cu documentele întocmite la Poliţia Municipală Galaţi”, a declarat Petrică Hahui, comandantul Poliţiei Locale Galaţi.

Video aici