Stiri

Toți utilizatorii WhatsApp trebuie să știe asta. Aplicația face modificări importante

Aplicația WhatsApp vine cu modificări
Aplicația WhatsApp  [Sursa foto: PixaBay]
Aplicația WhatsApp vine cu modificări importante. Iată ce vor putea să facă utilizatorii.

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicatii de mesagerie din întreaga lume. Aceasta vine cu modificări, însă, de această dată, actualizarea se va face pentru utilizatorii care dețin dispozitive iOS. WhatsApp lansează modul imagine în imagine pentru apelurile video, pentru dispozitivele iOS. Chiar dacă testarea s-a început încă de anul trecut, funcția "Picture-in-Picture" (imagine-în-imagine) va permite, acum, utilizatorilor să deschidă alte aplicații în timpul apelurilor video, fără întreruperi. 

Aplicația WhatsApp vine cu modificări
Aplicația WhatsApp[Sursa foto: PixaBay]

La fel ca aplicația FaceTime, WhatsApp va micșora fereastra apelului video și o va păstra deschisă deasupra oricărei aplicații la care te vei muta. În acest fel, vei avea posibilitatea de a participa la apel în timp ce vrei să deschizi o altă fereastră a unei alte aplicații. Compania WhatsApp spune că va lansa funcția în decursul următoarelor săptămâni. Mai mult decât atât, este posibil să avem parte și de alte actualizări ale aplicației de mesagerie.

Noua actualizare include, de asemenea, posibilitatea de a adăuga subtitrări atunci când trimiți documente și asistență pentru descrieri mai lungi și subiecte pentru grupuri. 

Citește și: WhatsApp, schimbări majore pentru utilizatori. O funcție importantă va fi scoasă din aplicație

Ce alte modificări a suferit WhatsApp

Conform ultimelor modificări pe care le-au anunțat cei de la WhatsApp, utilizatorii vor putea șterge mesajele timp de două zile dacă destinatarul nu a citit mesajul respectiv, vor putea părăsi grupurile de WhatsApp fără ca ceilalți participanți la conversație să primească o notificare.

În cele din urmă, ei vor putea selecta contactele cărora să le afișeze ultima accesare a aplicaţiei.

Aplicația WhatsApp vine cu modificări
Aplicația WhatsApp [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: WhatsApp, trucul cu ajutorul căruia vei putea trimite în continuare mesaje persoanelor care te-au blocat. Puțini oameni știu asta

Recent, WhatsApp a implementat o nouă funcție: posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Aceasta ar putea fi utilă pentru realizarea diferitelor notițe și trimiterea unor documente pe care nu dorim să le pierdem. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a fixa în partea de sus a listei de discuții sau de a crea o comandă rapidă pentru a accesa imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea „fixează” sau „creează o legătură directă”.