Stiri

Tot ce trebuie să ştii despre Irina Rimes: Ce înălţime are, de fapt, artista?

Tot ce trebuie să ştii despre Irina Rimes: Ce înălţime are, de fapt, artista
[Sursa foto: Facebook ]
Irina Rimes este printre cele mai iubite artiste din România. Ce înălţime are, de fapt, artista?

Irina Rimes a intrat ca un uragan pe scena muzicală românească, iar acum este una dintre artistele deja consacrate de la noi. Irina vine de peste Prut şi, deşi este o persoană mică de înălţime, vocea ei puternică a transformat-o într-o cântăreaţă uriaşă şi foarte influentă pentru fanii tineri ai muzicii.

Totul despre Irina Rimes

 Irina Rimes s-a născut pe 22 august 1991, în raionul Floreşti, din Republica Moldova, într-o familie cu alţi trei membri.

Pe numele său real Irina Rîmeş, artista şi-a manifestat interesul pentru muzică încă din copilărie, datorită tatălui şi bunicii. "Bunica făcea parte din corul bisericii și țin minte că se așeza pe sobă și ne cânta colinde", declara Irina într-un interviu. 

Tot ce trebuie să ştii despre Irina Rimes: Ce înălţime are, de fapt, artista

Citeste si: Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

 Încă din primul an de şcoală, Irina a început să compună versuri şi a continuat să studieze muzica. După ce absolvit Liceul Teoretic "Constantin Stere", şi-a definitivat studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. În capitala Republicii Moldova are şi primele încercări în a deveni o cântăreaţă cunoscută, participând la mai multe concursuri. La unul dintre ele l-a şi cunoscut pe fostul său soţ, Andi Bănică.

În 2012, Irina lansează două piese care fac furori în Moldova, iar ea, alături de soţul său decid să se mute în România.

Tot ce trebuie să ştii despre Irina Rimes: Ce înălţime are, de fapt, artista

 Irina Rîmeş a devenit Irra, dar proiectul nu a fost unul de succes, în ciuda faptului că trei dintre primele patru melodii ale artistei au beneficiat şi de videoclipuri. "Am muncit, am fost și în depresie, am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese, le vindeam cu 300 de euro și artiștilor buni și celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban", declara Irina Rimes într-un interviu.

Citeste si: Irina Rimes a rupt tăcerea despre divorțul de fostul soț: "Nu a înșelat nimeni pe nimeni"

 Deja stabilită în Bucurşti, Irina a fost remarcată de Raluka, iar cea din urmă a reuşit să o ajute să se relanseze. Astfel, în 2016 Irina Rimes a lansat piesa "Visele", care a consacrat-o în România. De atunci, cântăreaţa a scos mult alte hituri şi a continuat să scrie melodii şi pentru alte vedete, precum Inna, Antonia sau Andra.

Cele două secrete ale Irinei Rimes

 Unul dintre secretele bine păstrate de Irina, dar care până la urmă a ieşit la iveală, are de-a face cu înălţimea ei. Artista măsoară doar 1,49 m, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină o vedetă în România. Un alt secret pe care Irina l-a elucidat este despre divorţul de Andi Bănică. "Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil. Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva", a declarat Irina Rimes la podcastul lui Cătălin Măruţă.