Stiri

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, diagnosticat cu tumoră pe creier. Boala este în stadiu terminal

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, diagnosticat cu tumoră pe creier. Boala este în stadiu terminal
Tom Parker a anunțat prin intermediul unei postări de pe Instagram că suferă de o tumoră pe creier. Artistul și familia sa sunt devastați.

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, a anunțat că a fost diagnostict cu tomoră pe creier, iar boala cu care se confruntă este în stadiu terminal.

Știrea conform căreia solistul de 32 de ani suferă de o boală cruntă a zguduit ieri și azi presa din întreaga lume. Potrivit BBC.com artistul a declarat că a aflat de boală în urmcă cu șase săptămâni și încă se află în stare de șoc.

„Am știut că ceva nu era în regulă, dar niciodată nu m-am așteptat că este vorba despre așa ceva”, a declarat artistul. 

Tom Parker, primele declarații după ce a aflat că suferă de tumoră pe creier 

Într-un interviu acordat OK! magazine, citat de BBC.com, artistul a spus că încearcă să rămână pozitiv, chiar dacă este sub tratament și boala a evoluat atât de repede. Artistul are o fetiță de un an și jumătate, iar soția lui, Kelsey Hardwick, urmează să nască și al doilea copil.

Luni cuplul a postat o fotogarfie pe Instagram și îi anunțau pe fani în descriere că Tom Parker a început chinetoterapia și tratamentul de radioterapie.

„Noi vom lupta cu asta pe toate căile. Nu vrem tristețe, noi vrem doar dragoste și pozitivism și împreună vom accepta această boală și vom căuta soluții pentru a o trata”. Glioblastom este una dintre cele mai agresive tumori pe creier la adulți. Cuplul a mai adăugat că nu au întrebat care este intervalul de timp pentru modul în care va evolua boala.

„Au tras perdeaua în jurul patului meu şi mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a venit în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de şoc. Este glioblastom în faza a patra şi au spus că este terminal. Au fost multe informaţii de suportat pe care încă nu le-am procesat”, a adăugat Parker în acelaşi interviu.

Tom Parker a devenit cunoscut în perioada în care a făcut parte din The Wanted, o trupă britanică de băieţi care a lansat hiturile „All Time Low” şi „Heart Vacancy”. Trupa a devenit cunoscută şi în plan internaţional, dar s-a destrămat în 2014 pentru că membrii îşi doreau proiecte solo.