Lansări muzicale

Tom Odell a lansat piesa „Best Day Of My Life”: „Piesa asta înseamnă enorm pentru mine”

Tom Odell a lansat piesa „Best Day Of My Life”
Tom Odell - Best Day Of My Life [Sursa foto: Captură YouTube]
Tom Odell a revenit în atenția fanilor cu o piesă emoționantă, intitulată „Best Day Of My Life”. Dacă nu ai ascultat-o, îi poți da play aici!

Tom Odell a lansat o piesă sensibilă. Artistul britanic anunță că a trecut cu bine peste o perioadă mai grea din viața sa și încearcă să ofere un sprijin și altor persoane care trec prin momente dificile.

„Best Day Of My Life” poate fi ascultată chiar în acest articol, dacă nu ai făcut asta deja. 

Această piesă este despre ridicarea de greutăți, despre momentul în care în sfârșit iese soarele, despre îmbrățișarea unei persoane pe care o iubești și pe care o revezi după multă vreme.

Această piesă este pentru toți cei care au suferit și au trecut cu bine peste momentele grele. Lucrurile se schimbă...nu-ți pierde speranța.  Sunt aici și scriu rândurile astea. Nu știu de ce...piesa asta înseamnă enorm pentru mine. Mulțumesc, Georgie Somerville (iubita artistului), pentru că mi-ai arătat cum să fiu fericit. Mulțumesc, Cityfall Music, pentru faptul că ai crezut în mine. Mulțumesc, Fraser Muggeridge Studio, pentru design și ceștile de ceai", a transmis Tom Odell.

Videoclip: Tom Odell- Best Day Of My Life