Stiri mondene

theXclusive este pe YouTube Kanal D România! Iată ce v-am pregătit săptămâna viitoare! Fiți cu ochii pe noi!

theXclusive este pe YouTube Kanal D România! Iată ce v-am pregătit săptămâna viitoare! Fiți cu ochii pe noi!
Șase emisiuni dedicate exclusiv online vor fi difuzate saptamna viitoare, în premieră: “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”

Ți-a rămas ecranul mic? Hai să evadăm un pic! Pe canalul nostru de Youtube găsești acum programe noi în exclusivitate. Vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână. Nu ratați cel mai bogat conținut exclusiv online de pe YouTube.  Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagină de  YouTube a Kanal D România, în secțiunea  theXclusive.

Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes.

Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.   Vezi în video-ul de mai jos ce puteți viziona săptămâna următoare. 

Emisiunea  „CazaCU Muncă Grea”,  difuzată în fiecare  luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe  Cătălin Cazacu  ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. 

În fiecare  marți ,  Mihai Ghiță  va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii  “În oglindă”.  

În fiecare  miercuri, Alexandra Ungureanu   dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii  „Duet cu Alexandra”.

În fiecare  joi,  privitorii emisiunii  „Well Done”  vor avea parte de un festin culinar impresionant,  Chef Florian Lazăr  va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei.

Vinerea  se află sub semnul „Detectorului de minciuni”,  Mihai Hinda   fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă. Sâmbătă  debutează cu emisiunea de călătorii, “ Călătorește, trăiește, iubește”  realizată de  Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străînătate.

Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici, vor urmă și alte producții exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziții locale și internaționale.