Stiri mondene

Theo Rose, interpretare live de excepție a melodiei „I have nothing”

Theo Rose și Pepe
Theo Rose i-a impresionat profund pe internauți cu interpretarea cover-ului „I have nothing” de la Whitney Houston.

Pepe a organizat o serie de concerte live pe Instagram și Youtube, având alături de el mai mulți artiști români. Una dintre artistele care i-a călcat pargul studioului său este chiar Theo Rose, o artistă cu o voce minunată.

Nu de puțin timp, Theo face parte și din competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”, acolo unde le încântă pe colegele sale, pe jurați, cât și pe telespectatorii din fața micilor ecrane cu cele mai frumoase melodii.

Citeste si: Theo Rose si Jean de la Craiova invart "Roata Norocului", intr-o editie incendiara, duminica, 25 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Theo Rose

Theo și Pepe au interpretat împreună mai multe melodii celebre, printre care se numără „Numai iubirea”, „Amor Gitano”, dar una dintre cele mai memorabile este „I have nothing”, piesă cântată de legendara artistă Whitney Houston și reinterpretată, iată, și de frumoasa Theo Rose.

„Din CONCERT ONLINE- Theo Rose Extraterestra- I have nothing!!! 👍

Dacă una dintre cele mai bune voci de pe la noi a ajuns în cămara aceea mică a noastră înseamnă că proiectul acesta de #CONCERTonline a ajuns departe rău!!! Felicitări THEO”, a scris Pepe pe Instagram în descrierea videoclipului cu Theo Rose. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Dacă una dintre cele mai bune voci de pe la noi a ajuns în cămara aceea mică a noastră înseamnă că proiectul acesta de #CONCERTonline a ajuns departe rău!!! Felicitări THEO- @theorose.official!!! ❤️

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Internauții cer o colaborare între Pepe și Theo Rose, după concertul online

Internauții au rămas profund impresionați de interpretarea artistei și nu au contenit cu mesajele frumoase.

„uauuuuu stiam ca ai o voce minunata ,dar melodia asta uauuu la superlativ”, „Doamneee dar ce mi-a plăcut! Sper din suflet sa va gândiți serios la o 'mega colaborare' TREBUIE, pentru noi, pentru voi...🙏🏻🥇🤗!”, „WHITNEY HOUSTON DE ROMÂNIA”, au fost doar câteva comentariile scrise de internauți.

La rândul ei, și Theo Rose a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea pe care a primit-o în urma videoclipurilor care au apărut pe internet.

Theo Rose

„Va multumesc mult pentru tot! ♥️🙏🏽
Ati facut din anul asta “de cosmar” pentru marea majoritate, sa fie pentru mine cel mai misto an.  Daca multi dintre oameni vor vrea sa si-l stearga din memorie, eu nu vreau sa uit nici macar o zi din 2020.  Pentru fiecare dintre noi exista un moment.  Multumesc, Doamne!”, este mesajul scris de artistă pe Instagram.