Stiri mondene

Theo Rose, anunț uimitor pentru fani! Artista prezintă o emisiune faimoasă

Theo Rose, anunț uimitor pentru fani! Artista prezintă o emisiune faimoasă
Theo Rose a intrat în lumea televiziunii! Ce emisiune va prezenta frumoasa artistă și fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

Theo Rose a făcut anunțul mult așteptat de fani! Artista este plină de surprize și se pare că o vom vedea din ce în ce mai des la televizor pentru că de astăzi face parte din gașca emisiunii „Vorbește lumea”. Artista și-a făcut intrarea în această dimineață în cadrul emisiunii așa cum știe ea mai bine. A cântat celebra piesă „Bravo lor au stil țiganii”. 

Emisiunea are un nou nume și mai mulți prezentatori 

După ce săptămâna trecută Lora a anunțat că nu va mai putea face parte din echipa „Vorbește lumea” pentru că proiectele ei muzicale nu-i mai permit asta, se pare că staff-ul a recurs la o serie de schimbări. 

Pe lângă Theo Rose care va fi cu siguranță o prezență efervescentă, din cadrul emisiunii vor mai face parte și Sebastian Coțofană și Mădălina Petre (fosta Veveriţă din echipa lui Măruţă), dar și Sore, artista care s-a aflat în cadrul emisiunii încă de la debutul ei, în urmă cu cinci ani. În echipa actuala a revenit şi Viviana Sposub. Ea a prezentat emisiunea alături de Cove şi Adela Popescu în perioada august 2019-iulie 2020. Sposub a făcut parte şi din cel mai recent sezon din Ferma, în toamna anului trecut.  

Astfel, emisiunea a devenit „Gașca Vorbește lumea” și este formată din:

  • Cove
  • Sore
  • Veve & Coţofană (matinalii PROFM)
  • Theo Rose
  • Viviana Sposub