Stiri mondene

The Weekend a făcut show pe scena Super Bowl

The Weekend a făcut show pe scena Super Bowl
The Weekend a promis un adevărat show înainte de Super Bowl și a cântat cele mai răsunătoare hit-uri ale sale.

Concertul din pauza Super Bowl este recunoscut pentru spectacolele mărețe ale marilor artiști. Dacă în anii trecuți artiștii au preferat să invite un alt artist pentru un dublu show, The Wekeend, artistul care a urcat pe scenă anul acesta, a preferat să cânte singur. Katty Perry a adus-o pe Missy Elliott, Coldplay au cedat show-ul lor din 2016 artistei Beyonce și lui Bruno Mars, în vreme ce spectacolul de anul trecut a fost susținut de Jennifer Lopez și Shakira. Însă anul acesta a fost diferit. Starul canadian R&B a fost nevoit să urce pe scenă și să respecte toate protocoalele stricte legate de pandemia de coronavirus, iar spectacolul său de 12 minute a fost „urmărit” de mii de decupaje din carton, care au împărțit cei 25.000 de fani distanțați social pe stadionul Raymond James din Florida. 

Purtând un sacou roșu supradimensionat, mănuși din piele neagră și pantofi negri și albi - în concordanță cu visul lucid din anii 80 ai epocii sale After Hours - The Weeknd a prezentat câteva dintre hiturile sale (cenzurate) pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale de aproape un deceniu.

„Din cauza pandemiei de COVID-19 și pentru siguranța sportivilor și a celor din organizare, am construit o scenă pe stadion. Vom folosi și terenul, dar vrem să facem ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Nu vreau să dezvălui mai mult de atât", a detaliat The Weeknd la o conferința de presă înainte de Super Bowl. 

Melodiile cântate de The Weekend la Super Bowl: 

1. “Starboy”

2. “The Hills”

3. “Can’t Feel My Face”

4. “I Feel It Coming”

5. “Save Your Tears”

6. “Earned It”

7. “Blinding Lights”