Info

TERMENI SI CONDITII

Termenii si coditiile de utilizare a site-ului https://www.radioimpuls.ro

1. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Site: reprezinta site-ul internet apartinand DOGAN MEDIA, care se afla la adresa www.radioimpuls.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele RADIO IMPULS;

RADIO IMPULS: este postul de radio detinut de DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A. („DOGAN MEDIA”), persoana juridica de drept roman, J40/8139/2006, CUI 18684823; reprezentata legal de dl. Ugur Yesil, in calitate de Administrator Executiv. 

Politica editorială a Radio Impuls este asumată de Călin Zereș. 

Detinatoarea licentelor audiovizuale este societatea DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A., ai carei actionari sunt: DOGAN MEDIA INVEST BV – 99,99998% si YASAR BEGUMHAN DOGAN FARALYALI – 0,00002% din capitalul social;

Sediul RADIO IMPULS este situat in Strada Constantin Brancusi nr. 176, etaj 2, Cluj-Napoca, Cluj; e-mail: [email protected], tel: +01 234 567 88;

Autoritatea de reglementare in domeniul programelor audio este asigurata de catre CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI — CNA Adresa: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti, ROMÂNIA, Tel: +40 (0)21 305 5350 Fax: +40 (0)21 305 5354/56, www.cna.ro;

Termeni si conditii: reprezinta prezentele termeni si conditii pe care Utilizatorul are obligatia sa le respecte pentru a i se permite accesarea Site-ului;

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii RADIO IMPULS;

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

2.1. Informatiile publicate pe Site sunt informatii de interes general despre RADIO IMPULS, produsele acestuia, ale partenerilor sai, cat si alte informatii considerate de RADIO IMPULS ca fiind de interes pentru Utilizatori.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorilor de regula, in mod gratuit. RADIO IMPULS isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe Site ce vor fi oferite Utilizatorilor in anumite conditii specificate la momentul respectiv.

2.3. DOGAN MEDIA este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia, precum si asupra tuturor marcilor inregistrate in numele DOGAN MEDIA si publicate pe Site. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale DOGAN MEDIA, prevazute de legislatia in vigoare. 2.4. Intreg continutul www.radioimpuls.ro (text, materiale video si audio, baze de date, coduri de programare) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizata a oricarui continut al Site-ului, cum ar fi, dar nelimitat la, copiere, distribuire, reproducere sau vanzare partiala sau integrala a continutului Site-ului, fara consimtamantul anterior al DOGAN MEDIA, este strict interzisa si va atrage raspunderea penala si civila a persoanelor responsabile.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

3.1. RADIO IMPULS garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 5.5 sau un alt browser compatibil.

3.2. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. LIMITAREA RASPUNDERII RADIO IMPULS

RADIO IMPULS nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe Site. Pentru verificarea acuratetii informatiilor furnizate de RADIO IMPULS, Utilizatorul poate solicita informatii la serviciul de relatii cu clientii al RADIO IMPULS, la numarul de telefon 031/4075555031/4075555.

RADIO IMPULS nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct si/sau indirect de nerespectarea Termenilor si conditiilor. De asemenea, RADIO IMPULS nu raspunde pentru folosirea neautorizata a informatiilor si/sau a oricaror materiale publicate pe Site.

RADIO IMPULS nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului, a sistemelor de internet online, a liniilor telefonice, a serverelor, a echipamentelor, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

5. MODIFICARI

RADIO IMPULS isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare prealabila, continutul Site-ului, modificarile astfel efectuate urmand a fi publicate pe Site. Termenii si conditiile pot fi modificate de RADIO IMPULS la anumite intervale de timp fara anuntarea personala a

Utilizatorului. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe Site si vor intra in vigoare la data prevazuta de acestea sau la data afisarii pe Site, oricare dintre acestea este ultima.

Utilizatorii Site-ului cunosc si sunt de acord, in mod irevocabil si neconditionat, ca folosesc Site-ul pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, RADIO IMPULS nu datoreaza Utilizatorilor daune-interese, indiferent de natura acestora, pentru situatii cauzate de/in legatura cu utilizarea Site-ului de catre Utilizatori.

6. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii cunosc si accepta neechivoc, irevocabil si neconditionat respectarea urmatoarelor reguli de folosire a Site-ului. Prin urmare, vizitatorii accepta, garanteaza si declara, irevocabil si neconditionat ca:

• Nu vor incarca, posta sau transmite pe Site sau prin intermediul Site-ului informatii ce contravin legilor in vigoare in Romania, cum ar fi, dar fara a se limita la: informatii cu un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, calomnios.

• Nu vor incarca materiale video/audio/audiovizuale („materiale”) asupra carora nu detin drepturile de autor si/sau pe care le-au realizat cu incalcarea drepturilor conexe dreptului de autor, asa cum toate aceste drepturi sunt reglementate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Utilizatorii sunt obligati sa isi justifice drepturile si sa isi achite obligatiile fata de terti, in situatia in care acestia ar pretinde ca materialele incarcate pe Site le-ar aduce atingere drepturilor de autor, drepturilor conexe dreptului de autor sau oricaror alte drepturi recunoscute de lege, ori in situatia in care s-ar invoca incalcarea legilor si a celorlalte reglementari in vigoare în Romania. Toate obligatiile cu privire la plata drepturilor de autor sau a drepturilor conexe dreptului de autor pentru muzica si orice alte elemente continute de materialele incarcate pe Site, care fac obiectul Legii nr. 8/1996, sunt in sarcina Utilizatorilor.

• Nu vor aduce atingere drepturilor tertilor si nu vor incarca pe Site virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen si, de asemenea, nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la Site sau la orice portiune a Site-ului, a sistemelor sale de computere, servere sau retele.

• Nu vor descarca si/sau redistribui continutul oferit de RADIO IMPULS prin intermediul Site-ului indiferent de mijloc, indiferent ca este vorba de publicatii triparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul expres, prealabil al RADIO IMPULS