Stiri mondene

Teo și Bursucu dau startul unui nou sezon „Teo Show”, astazi de la ora 15:00, la Kanal D!

Teo și Bursucu dau startul unui nou sezon „Teo Show”, astazi de la ora 15:00, la Kanal D!
Teo și Bursucu dau startul unui nou sezon „Teo Show”, astazi de la ora 15:00, la Kanal D! [Sursa foto: arhiva Kanal D ]
Fuego si Angela Rusu se afla printre invitatii de astazi ai emisiunii „Teo Show”

Teo Trandafir și Bursucu dau startul unui nou sezon “Teo Show”, astazi, de la ora 15:00, la Kanal D! Gazdele celui mai indragit show de divertisment din Romania, incarcati cu optimism debordant si plini de energie, vor deschide acest nou sezon al emisiunii cu materiale inedite, in exclusivitate, facandu-ne martorii fascinantei lumi a vedetelor si nu numai. Platoul emisiunii este unul nou-nout, plin de lumina si culoare, menit sa ii faca atat pe privitori, cat si pe cei care ii calca pragul, sa se simta in largul lor.

Fuego si Angela Rusu, printre primii invitatii al noului sezon „Teo Show”

Fuego, Angela Rusu, indragita artista de muzica populara, si sotul ei, Marius Moldovan, se numara printre invitatii vedeta ai editiei de astazi.

In exclusivitate, Angela Rusu vine pentru prima data in fata publicului, dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil; de la ea vom afla detalii inedite din viata plina de bucurii dar si de provocari a unei proaspete mamici.

Acestea sunt doar cateva dintre suprizele noului sezon, asa ca  fiti cu ochii pe Teo si Bursucu sa va bucurati de un spectacol memorabil,  menit sa deschida saptamana cu optimism!

 Nu ratati, incepand de astazi, de la ora 15:00, un nou sezon “Teo Show”, cu Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D.