Stiri

Telefoane care vor fi lansate în 2022

Telefoane care vor fi lansate în 2022
[Sursa foto: Facebook ]
Companiile care produc telefoane au pregătit multe surprize pentru 2022.

 Fiecare companie mare de telefoane are în plan să lanseze cel puţin un model nou în 2022. Samsung a venit deja cu un produs nou, iar Apple, Google şi OnePlus se pregătesc şi scoată alte telefoane pe piaţă.

Ce telefoane vor fi lansate în 2022

 Aşa cum spuneam mai sus, Samsung a spart gheaţa în acest an, cu lansarea Galaxy S22. Noua generaţie de telefoane de la Samsung a fost lansată pe 9 februarie.

Ecranul este similar cu cel al lui S21, dar noile telefoane au cipuri mult mai performante. În jur de 4.000 de lei costă noul dispozitiv al gigantului sud-coreean. Cei de la Samsung pregătesc însă şi alte surprize pentru acest an.

Galaxy Flip şi Galaxy Fold

 Încă nu a fost confirmată oficial data de lansare a noilor telefoane pliabile, Fold şi Flip 4, însă veştile dau ca sigură apariţia acestor noi modele.

Fold 4 ar trebui lansat în toamnă şi ar trebui să fie cel mai modern telefon pliabil creat până acum.

Telefoane care vor fi lansate în 2022

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max

Evident, cele mai aşteptate telefoane sunt cele de la Apple. Zvonurile spun că designul dispozitivelor iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max va fi complet diferit faţă de ce a lansat până acum Apple.

Septembrie ar putea fi luna de lansare a noilor dispozitive ale companiei americane.

OnePlus 10

Modelul OnePlus 10 a fost deja lansat în China, iar din luna martie poate fi comandat şi în România. Noul dispozitiv creat de chinezi va deţine cel mai performant procesor de la Qualcomm, iar bateria se va încărca extrem de rapid. OnePlus se anunţă deja un concurent pentru Samsung, datorită telefoanelor excelente, la preţuri foarte bune.

Telefoane care vor fi lansate în 2022
Telefoane care vor fi lansate în 2022

Google Pixel 7

 Despre noua generaţie de telefoane de la Google nu se ştiu foarte multe lucruri. Lansarea nu va avea loc însă mai devreme de luna octombrie a acestui an.

Citeste si: Cum sa-ti protejezi telefonul: 4 sfaturi smart