Lansări muzicale

Taxi a lansat „La pământ, sub mare”

Taxi la lansat „La pământ, sub mare”
Taxi contiună seria pieselor din cadrul proiectului „Taxi 20”. „La pământ, sub mare” este noul hit lansat de Taxi. Uite cum sună!

De-a lungul anilor, Taxi și-a surprins mereu publicul cu mesaje inedite și sincere, cu videoclipuri extrem de emoționante, fie că este vorba de viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste. Taxi continuă proiectul „Joac-o p-asta” cu o piesă de dragoste, extrasă de pe albumul "Taxi 20", intituată „La pământ, sub mare”. Dan Teodorescu interpretează verusurile noul single, iar Oana Pellea pune în scenă un moment răvășitor.

Videoclip: Taxi- La pământ, sub mare

Piesele de pe albumul aniversar „ Taxi 20 ” sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine cu o provocare pentru actorii români. Taxi are în portofoliu peste mii de concerte. Formația a reprezentat în 2000 România la Eurovision cu cântecul Luna și a obținut locul 17. 

Taxi la lansat „La pământ, sub mare”

Taxi este o trupă românească de pop-rock! Formația a fost fondată în 1999 și în prezent este compusă din Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacșu, Darius Neagu, Vicky Albu și Daria Corbu. Primul cântec de succes al trupei a fost „Criogenia salvează România”, care a adus fani chiar și printre membrii clasei politice române. Tot în 1999, trupa a fost nominalizată la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia.