Stiri mondene

Taner Ölmez, „Doctorul minune”, a spart portofelul! Ce cadou i-a cumparat frumoasei lui soții

Taner Ölmez, „Doctorul minune”, a <spart> portofelul! Ce cadou i-a cumparat frumoasei lui soții
Taner Ölmez, „Doctorul minune”, a <spart> portofelul! Ce cadou i-a cumparat frumoasei lui soții [Sursa foto: https://www.ucankus.com/detay/488410/taner-olmez-kesenin-agzini-acti-ece-ye-bebek-hediyesi]
Taner Ölmez, actorul care îl interpretează pe Ali în „Doctorul minune” i-a făcut un cadou special soției sale de ziua ei de naștere.

Taner Ölmez, <Doctorul minune> din serialul omonim difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, care s-a căsătorit în iunie anul trecut, i-a oferit cadoul frumoasei sale soții, actrița Ece Cesmioglu, 30 de ani, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.  

În ultimul timp, fanii au fost martorii unor vești foarte bune din partea cuplului, încă de când aceștia au spus "da", fericirii și iată că, recent, proaspeții însurăței au anunțat  că se pregătesc să devină părinți.

În plus, emoția pe care o simte fericitul cuplul, de când au aflat că vor deveni părinți, a fost dezvăluită fanilor, și printr-o fotografie pe care au distribuit-o prin intermediul rețelelor de socializare, în care se poate observă burtică frumuoasei Ece.

Taner Ölmez, cadou special pentru soția sa cu ocazia zilei sale de naștere 

Taner Ölmez, îndrăgostit până peste cap de soția să, a ținut să-i ureze cele mai frumoase gânduri, cu ocazia aniversării și anul trecut, și printr-o postare pe rețelele de socializare, spre bucuria milioanelor de fani, iar în dreptul fotografiei cu frumoasă Ece, el i-a transmis:  "La mulți ani, ce bine că te-ai născut..."

Iată că anul acesta, Taner Ölmez a dezvăluit, conform publicației  Hurriyet, din Turcia,  că i-a cumpărat soției sale, cu ocazia aniversării celor 30 de ani, un cadou spectaculos, o mașînă sport în valoare de 400.000 de lire turcești.

Taner Olmez interpretează rolul Ali Vefa, în serialul „Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa:  https://www.ucankus.com/detay/488410/taner-olmez-kesenin-agzini-acti-ece-ye-bebek-hediyesi