Stiri

Tânără mamă rămasă fără job în pandemie a făcut o adevărată avere din Onlyfans: „Nu pot să cred că asta e viața mea”

O tânără a făcut o avere din Onlyfans după ce a rămas fără job în pandemie
O tânără a făcut o avere din Onlyfans după ce a rămas fără job în pandemie [Sursa foto: Mirror ]
O tânără din Marea Britanie a găsit o sursă convenabilă de venit după ce și-a pierdut jobul. Aceasta câștigă o mică avere din pozele nud pe care le publică.

O tânără mamă care și-a pierdut propriul coafor în timpul pandemiei de coronavirus e pe cale să devină milionară după ce a vândut imagini și videoclipuri pe Onlyfans, rețeaua de socializare pentru care utilizatorii plătesc un abonament lunar pentru a vedea imagini nude cu diferite persoane.

Gracey Kay, o tânără de doar 32 de ani, și-a făcut cont pe această platformă în speranța că va face bani în plus pentru a se întreține.

Tânăra nu a mai putut să lucrze în momentul în care în Marea Britanie s-a instalat carantina, s-a panicat și a trebuit să se gândească la o soluție. A aflat despre această platformă pentru adulți de la o prietenă, așa că s-a gândit să încerce și ea. 

Tânăra de 32 de ani a devenit celebră pe această platformă. Ce vrea să facă cu banii?!

În decurs de două săptămâni a devenit atât de populară pe această platformă încât a obținut peste două ori venitul anual de 18.000

de lire sterline într-o lună. De atunci a devenit una dintre cele mai bine plătite fete de pe această platformă pentru adulți și a decis să se mute cu familia ei în Alicante, Spania, unde ar vrea să-și investească câștigurile într-un portofoliu de proprietăți.

„Uneori trebuie să mă ciupesc. Nu pot să cred că aceasta este viața mea. Câteva zile voi sta doar pe plajă toată ziua și voi lucra de pe telefon.

Până acum am câștigat 800,00 USD (578.156 GBP) și până luna viitoare cred că voi câștiga 1 milion de lire sterline. Este o sumă ireală de bani. Cred că contul meu a devenit atât de popular pentru că l-am început în lockdown și toată lumea era online. Nu poți face altceva în acest moment. Am investit câțiva bani pentru a-mi promova pagina și asta m-a ajutat să cresc și mai mult”, a declarat tânăra, potrivit Mirror.

O tânără a făcut o avere din Onlyfans după ce a rămas fără job în pandemie
O tânără a făcut o avere din Onlyfans după ce a rămas fără job în pandemie[Sursa foto: Mirror ]

Tânăra a declarat că acum își permite să cumpere mult mai multe lucruri și dacă înainte nu ar fi cheluit mai mult de 50 de lire pe o pereche de pantofi sau pe o geantă, acum își permite bunuri create de designeri. Cu toate acestea, spune că nu vrea să-și cumpere lucruri de banii pe care i-a câștigat, ci să-și ajute familia.