Inedit

Sute de londonezi au călătorit cu metroul fără pantaloni. Care este motivul din spatele acestui gest

Ziua fara pantaloni in Londra
Cum au aparut sute de londonezi la metrou [Sursa foto: Captură YouTube]
Londonezii au luat cu asalt statiile de metrou, insa nu oricum, ci aproape goi in partea de jos a corpului.

Îmbracați casual sau la costum, londonezii au respectat cu sfințenie tradiția inițiată în urma cu mai bine de 10 de ani în capitala Marii Britanii. Evenimentul nu a mai avut loc din 2020 din cauza pandemiei, însă iată că duminica, locuitorii Londrei au revenit la tradiție. Cei care au vrut să marcheze acest eveniment au plecat din Chinatown până la stația Elizabeth Line. Din imaginile publicate de mai multe tabloide londoneze, se poate vedea cu londonezii au preferat diferite outfituri în partea de sus, pulovere, cămăși, cravate, costume, lasandu-și, în schimb, la vedere lenjeria intima în diferite culori.

Sute de londonezi au venit fara pantaloni la metrou
Londonezii au luat cu asalt metroul fara pantaloni[Sursa foto: Captură YouTube]

Sute de londonezi au putut fi vazuti fara pantaloni la metrou

Totul a început în 2009, evenimentul fiind insipirat din cel cel organizat în 2002 de către locuitorii orașului New York. În 2006, metroul a fost oprit, opt călători fiind arestați și duși la secția de politie pentru că nu purtau pantaloni, însă mai tărziu, în aceeași zi li s-a dat drumul fară a mai fi amendați.

În 2007, sute de oameni au luat parcul cu asalt, iar în 2008 evenimentul a devenit international, 9 orașe fiind deja participante. 

 

60 de tari participa la acest eveniment anual 

Din 2010, sute de locuitori ai New York-ului au luat parte la acest demers și de atunci 60 de orașe din întreagă lume fac același lucru, inclusiv Berlin, Lisabona, Tokyo și Toronto.

In Londra, startul a fost dat din cartierul Chinatown, in aceasta duminica dupa ora 3 dupa-amiaza. Spre amuzamentul celor care nu au dorit sa participe, sute de locuitori ai Londrei au raspuns pozitiv acestei initiative.