Stiri mondene

Survivor România 20 mai! Raluca Dumitru îi aruncă nisip în ochi lui Culiță: „Ce-i comportamentul ăsta de mahala?”

Raluca Dumitru îi aruncă nisip în ochi lui Culiță: „Ce-i comportamentul ăsta de mahala?”
Tensiunile sunt din ce în ce mai aprige la Survivor România, mai ales că show-ul se apropie cu pași repezi de final. Ambele tabere simt o presiune enormă.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta joi pentru un nou joc de recompense, dar tensiunile din echipele lor nu vor dispărea. După ce săptămâna trecută Ștefan și Zanni s-au luat la bătaie, Zanni comentează reacția Elenei care nu l-a pus la zid pe Ștefan, ba din contră, a încercat să aplaneze conflictul cât se poate de diplomat.  

Pe de altă parte, o altă Faimoasă care va fi în centrul atenției în ediția de joi va fi Raluca Dumitru, despre care Cucu spune că minte în declarațiile pe care le face. De altfel, Raluca are un conflict și cu Faimosul Culiță Sterp. 

Cucu: Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii şi apoi le spune deformat. Face telefonul fără fir.   

Raluca Dumitru îi aruncă nisip în ochi lui Culiță: „Ce-i comportamentul ăsta de mahala?”

Zanni: Elena, în alte momente, când s-au mai întâmplat chestii de ameninţări (n.red. a reacţionat), eh, când a făcut Ștefan, nu a mai fost...

Raluca Dumitru îi aruncă nisip în ochi lui Culiță: „Ce-i comportamentul ăsta de mahala?”

Culiță: Cea mai slabă persoană din echipa asta, tu ai fi. 

Raluca Dumitru îi aruncă nisip în ochi lui Culiță: „Ce-i comportamentul ăsta de mahala?”

Raluca Dumitru: Eşti singurul din echipa asta care ar spune că sun fake, ok? 

Culiță: A, da? Ia uite (spune Culiță în timp ce arată și spre ceilalți Faimoși) Ce-i cu asta?! De ce ești așa țărncă? Ce-i cu comportamentul ăsta de mahala, femeie? 

Raluca Dumitru: M-ai găsit! Tot de la țară sunt și eu.

Albert și Maria, sărut pasional în miez de noapte. Ce spune Adelina despre relația lor

Tensiunile nu au dispărut nici în tabăra Războinicilor. Albert este în continuare favorit al publicului, iar Adelina este de părere că asta se datora poziției sale de victimă în scandalul cu Sorin. Mai mult, Războinica spune că relația dintre Albert și Maria este o strategie pentru Războinică, iar pentru Albert nu reprezintă altceva decât un umăr pe care să se sprijine noaptea.

Adelina: Erai victima cuiva în perioada în care ai fost favorit. Aveai conflictul cu Sorin. Simbioza asta dintre ei funcționează. Maria stă liniştită că Albert nu o să o voteze, Albert are și el pe cineva lângă el seara. 

albert-si-maria-sarut.jpg

Albert: Cred că încearcă un mic conflict cu mine penntru că sunt favoritul publicului şi am cea mai mare susţinere din partea publicului.