Stiri

Surpriză pentru fanii „Electric Castle”. Festivalul se ține anul acesta în mai multe locații din Cluj

Surpriză pentru fanii „Electric Castle”. Festivalul se ține anul acesta la Cluj
Surpriză pentru fanii „Electric Castle”. Festivalul se ține anul acesta la Cluj [Sursa foto: Facebook]
Organizatorii Electric Caste au revnit ci o veste grozavă pentru fani. Festivalul va avea loc în perioada 6-15 august.

După ce luna trecută au anunțat din nou amânarea festivalului, organizatorii Electric Castle au revenit cu o veste foarte bună pentru iubitorii de muzică și dans. Electric Castle se va desfășura anul acesta și va fi o ediție specială.

Surpriză pentru fanii „Electric Castle”. Festivalul se ține anul acesta în mai multe locații din Cluj
Surpriză pentru fanii „Electric Castle”. Festivalul se ține anul acesta în mai multe locații din Cluj[Sursa foto: Facebook]

Festivalul va avea loc în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida, notează Monitorul de Cluj. Zilele următoare se vor anunța și artiștii care ovor urca pe scenă, dar fanii își pot achiziționa bilete din data de 10 iunie de pe platforma electriccastle.ro

„10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida– EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live și își doresc să se reconecteze. Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 și 15 august.

Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate. Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit”
, se arată într-o declarație a organizatorilor. 

Clasicul Electric Castle va avea loc în iulie 2022

Versiunea clasică a Electric Castle va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022 și deja au fost confirmați o parte dintre artiști: Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, urmând ca și alți artiști să fie dezvăluiți ulterior.