Stiri mondene

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor: „Acolo ești ca un om din epoca de piatră”

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor: „Acolo ești ca un om din epoca de piatră”
Ștefan Ciuculescu a fost eliminat din competiția Survivor România și a făcut primele declarații despre experiența sa la Survivor România.

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat din echipa Faimoșilor duminică seara, iar ieri a făcut primele declarații despre experiența sa în Republica Dominicană, la Ștafeta Mixtă. Concurentul a fost profund emoționat după eliminarea sa și chiar a spus că unele reacții acide pe care le-a avut în cadrul competiției au fost strâns de legate de foametea și stresul prin care a trecut. 

În ceea ce privește eliminarea sa, Ștefan, spune că s-a împăcat deja cu ideea și se aștepta ca el să plece acasă. 

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor: „Acolo ești ca un om din epoca de piatră”

„Sunt foarte împăcat cu ideea pentru că mă așteptam și așa cum cred că am demonstrat acasă că sunt o persoană realistă, de ce să-mi fac iluzii ca să am deziluzii mult mai mari? Vorbisem în camp cu băieții și mai era o songură variantă ca eu să nu ies din competiție și să iasă Elena favorită și votul se ducea către Sebastian. Îmi pare rău, dar sunt mulțumit că am făcut parte din cel mai tare show de televiziune din România și cea mai tare experiență pe care o poate trăi un om într-o viață. Realizezi niște lucruri atât de mici pe care acasă nu le bagi în seamă, dar acolo realizezi pe zi ce trece că viața de acasă trebuie prețuită mai mult”, a spus Ștefan la Ștafeta Mixtă. 

Ștefan de la Survivor, în lacrimi după eliminarea sa: „ Oamenii de acasă nu vor înțelege niciodată sentimentele prin care trecem”

Experiența Survivor a fost una edificatoare pentru Ștefan, care spune că a plâns toată noaptea în momentul în care a văzut că unii susținători ai emisiunii se identifică cu el. 

„În continuare îmi vine să plâng pentru că sunt două luni și jumătate în care eu nu am avut acces la animte lucruri și am fost mai mult singur. Impactul pe care eu l-am avut acasă, pentru mine a fost un șoc. Am primit telefonul aseară după ce am ieșit din consiliu și toată noapte nu am putut să închid un ochi. Am plâns pentru că, deși sunt un bărbat puternic, nu pot să nu fac un lucru și să nu mă implic sufletește pentru că parcă simt că nu fac parte cu totul din acel ceva. Când te implici sufletește te bucuri foarte tare din nimic. Și bărbații plâng câteodată.

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor: „Acolo ești ca un om din epoca de piatră”

Oamenii de acasă nu vor înțelege niciodată sentimentele prin care trecem noi din cauza foametei. Foametea ne împinge să spunem niște lucruri pe care, probabil, acasă nu le-am spune. Avem niște reacții pe care acasă nu le-am avea. Aici ești un om din Epoca de piatră și nu glumesc cu absolut nimic. Dacă nu câștigam, mâncam cocos de rupeam în două. Stăteam ca un bleg în pad și nu-mi venea să cred că foarte multă lume s-a regăsit în mine. Nu am cuvinte. De când am ieșit, o noapte întreagă am auzit doar cuvinte frumoase”, a mai declarat Ștefan la Ștafeta Mixtă